🔥İndirim LC Waikiki 375TL Siparişe 125TL İndirim!

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Merhabalar LC Waikiki uygulamasına girip yeni bir hesap açarsanız(burası önemli çünkü siteden hesap açtığınız zaman indirim gelmeyebiliyor) 375TL ve üzeri ilk siparişinize 125TL indirim veriyor. 350TL'yi geçen bir ürünü sepetinize ekliyorsunuz daha sonra otomatik olarak 125TL düşürüyor yani bir kod vs. girmenize gerek yok. Kampanya ne kadardır var bilmiyorum fakat güzel fırsat.

Arada bir instagramda reklam olarak karşıma çıkıyor gerçekten güzel indirim.

Bu firmaların yaptığı indirime gram güvenim yok.

LCW sweatshirt 300 lira orta üst kaliteli markalarda da aynı fiyat. LCW alan zengindir bu saatten sonra.

LCW sweatshirt 300 lira orta üst kaliteli markalarda da aynı fiyat. LCW alan zengindir bu saatten sonra.
Her yer aynı fiyat zaten hocam. Geçen gün koton,defacto ve maviye gittim hep aynı fiyatlar. Yani artık ucuza pek bir şey kalmadı. Zaten alıcısı düştüğü için böyle bir indirim yapmışlardır.

Bedava verseler ancak alınabilecek bir marka eski değeri kalmadı...

Her yer aynı fiyat zaten hocam. Geçen gün koton,defacto ve maviye gittim hep aynı fiyatlar. Yani artık ucuza pek bir şey kalmadı. Zaten alıcısı düştüğü için böyle bir indirim yapmışlardır.
%100 pamuk olduğu sürece marka farketmiyor bana ama bazı markaların ucuz olması lazım değil mi? LCW bir marka değeri yok. Bu Decathlon ayakkabıların Nike ile aynı fiyata satılması gibi bişey. Geçiriyorlar aga.

%100 pamuk olduğu sürece marka farketmiyor bana ama bazı markaların ucuz olması lazım değil mi? LCW bir marka değeri yok. Bu Decathlon ayakkabıların Nike ile aynı fiyata satılması gibi bişey. Geçiriyorlar aga.
Raflar zaten dopdolu kimsenin aldığı yok isteseler de istemeseler de fiyatları düşürmek zorunda kalacaklar. LCW eskiye göre gerçekten abartı pahalılaştı.

Ben indirimi kullandım bir sıkıntı yok hocam.
Sıkıntı olması değil konu, asıl konu 300 lira etmeyecek sweat'e 300 TL diyip bide buna indirim ekliyorlar. Geçen seneye akdar aynı mağazada 100-150 arasıydı. Daha eskiye bakarsak 50-70 liraydı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,978
Üyeler
184,368
Son üye
milk0
Geri