şöyle bir pc toplamayı düşünüyorum

Zertaex

80+
Reaksiyon skoru
45
Ryzen5 2600
RX580 4 gb
B450M dragon
8GB single kit RAM
240GB SSD
1 TB HDD
600W PSU (eğer kasa da psu olmazsa)

SİZCE NASIL BİR SİSTEM YAZ TATİLİNDE TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YT VE TWİCH E BAŞLAMAK İSTİYORUM UYGUN BİR SİSTEMMİDİR?

Rahatlıkla yayın acabilirsin ama ekran kartını 8gb almaya calış.

Yayın rahat yapılır fakat 8GB ile oyun bile oynamakta sıkıntı çekersin. 16GB RAM yapmaya çalış.
Ayrıca yaz gelene kadar yeni yeni parçalar gelecektir dostum sistemi alacağın zaman tekrar bakman gerekecek piyasaya.

Rem 16 yap ssd 480gb yap gückaynağı sharkoon veya fsp al

8GB DA PAHALI AGA YA. YİNE DE TŞK YORUMUN İÇİN :)
Anlıyorum tehlikeli ama 2.el alırken deneyebileceğin 12 18 ay garantili bulmaya çalıs ssd yi birseyı kıs yap sonra parca değistirirken zorlanma 8gb oyunlar için çok önemli tekrardan anlıyorum seni hersey gönlüne göre olsun.;)

Anlıyorum tehlikeli ama 2.el alırken deneyebileceğin 12 18 ay garantili bulmaya çalıs ssd yi birseyı kıs yap sonra parca değistirirken zorlanma 8gb oyunlar için çok önemli tekrardan anlıyorum seni hersey gönlüne göre olsun.;)
Eyw kral ?

rx 580 alıp da 4gb alıcaksan rx 570 4gb al paran cebinde kalsın.

Ryzen5 2600
RX580 4 gb
B450M dragon
8GB single kit RAM
240GB SSD
1 TB HDD
600W PSU (eğer kasa da psu olmazsa)

SİZCE NASIL BİR SİSTEM YAZ TATİLİNDE TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YT VE TWİCH E BAŞLAMAK İSTİYORUM UYGUN BİR SİSTEMMİDİR?
rx580 yeterli değil kankam yayın falan için

Rem 16 yap ssd 480gb yap gückaynağı sharkoon veya fsp al
Ram ı 16 yapmayı düşünüyordum ssd de sadece sistem vb dosyaları içine atarım diye düşük seçtim oyun için alayım desem baya geniş almam lazım o da pahalı tşk yorumun için ?

Yayın rahat yapılır fakat 8GB ile oyun bile oynamakta sıkıntı çekersin. 16GB RAM yapmaya çalış.
Ayrıca yaz gelene kadar yeni yeni parçalar gelecektir dostum sistemi alacağın zaman tekrar bakman gerekecek piyasaya.
Ram ı 16 yapıcam ilerleyen dönemlerde ama 8gb ekran kartı da pahalı be kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,061
Üyeler
184,378
Son üye
aknaliaslan
Geri