Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,555
İmkansız satamassın.4K Satabilirmiyim Peki ?
İmkansız satamassın.4K Satabilirmiyim Peki ?
normal birşeymiş gibi savunmuyorum sadece yatırabilir dedim?aklı başındaysa harcamaz çok normal bir şeymiş gibi bir de savunuyorsun.
Sıkıntılı mısın adam milyonerdir isterse 1 ayda 1 milyon dolar harcar nasıl bir mantık bu report ne alakaaklı başındaysa harcamaz çok normal bir şeymiş gibi bir de savunuyorsun.
Dostum 15 bin harcadığını kim söyledi ? O harcanan para değil, günlük hesap değeri. Benimki 30 bin gözüküyor, çok takma yani o değeri. Ayrıca harcasa bile sen niye bu kadar gerildin ?hesap 4 aylık harcadığın para 15 bin TL
harbi ya adam isterse 10 milyon harcarDostum 15 bin harcadığını kim söyled ? O harcanan para değil, günlük hesap değeri. Benimki 30 bin gözüküyor, çok takma yani o değeri. Ayrıca harcasa bile sen niye bu kadar gerildin ?
Allah Allah Bir Soru Sorduk Bizi Hileci İlan Ettiniz Arkadaş . Oyun Saatlerini Idle Daddy İle Sizde Kasabilirsiniz Sizin Sıkıntınız Mı Var?4 ayda 15k saat yani günde 125 saat oyun oynayıp erzurum dahil kütüphanedekş tüm oyunları defalarca bitirip şimdi de değerinin 2-3 kat altına mı satıyor? çok mantıklı gelmedi
Oynamadım Idle Daddy Gibi Bir Uygulama Var Oradan İstediğin Oyunları Seçiyorsun Otomatik Kasılıyor .Kanka konudan bağımsız bir soru soracağım, o kadar oyunu nasıl oynadın yahuBenim cs 800 saat onun dışında hepsi 30 saatten az
![]()
sizin hiç saat hilesi yapan arkadaşınız yok mu aga steamde. Hiç bir şeyden haberiniz yok gibi davranmanız çok komik.4 ayda 15k saat yani günde 125 saat oyun oynayıp erzurum dahil kütüphanedekş tüm oyunları defalarca bitirip şimdi de değerinin 2-3 kat altına mı satıyor? çok mantıklı gelmedi
Güvenilirse bi bakalım teşekkür ederim hocam.Oynamadım Idle Daddy Gibi Bir Uygulama Var Oradan İstediğin Oyunları Seçiyorsun Otomatik Kasılıyor .