MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,142
son noktayı koydu arkadaşEkran Kartı: MSI GEFORCE RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24 GB arkadaşlar gizli bilgi herkes dikkatli olsun 8___ TL'Ye iyi fiyst
son noktayı koydu arkadaşEkran Kartı: MSI GEFORCE RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24 GB arkadaşlar gizli bilgi herkes dikkatli olsun 8___ TL'Ye iyi fiyst
Gecicem birazdanSuan magazalarda olan var mi ?
Stok çok olacağı için hız fazla gerekli değil bencesistemi alanlar için
sistemi kaçıranlar için
hızlı olan kazansın![]()
Yalan yok bana da iyi gelmedi 8299₺ diye satılır herhalde ama Abdullah reis çok ümitli söylüyordu ve uzun zamandır sistem çıkarmadığı için ben aşırı düşük bir fiyattan bekliyordum. Arkadaşla vatan 2060 lı sistemi almıştık 8999tl olan sonra dedi kanka kazanç olacak sistem var mı diye dedim V6 çıkacak o da bekliyor ama eskisi daha iyiydi der kesin.1660s 8xxx iyi mi? bence değil ya.
17:01 bekliyorum. Seni de burada görmek isterim o saatte@xside34 knk nerde kaldınız 1 saat kaldı olmaz böyle @Cavuskerem
Sana iyi gelmedi çünkü üstüne 500 koyup satamıyorsunYalan yok bana da iyi gelmedi 8299₺ diye satılır herhalde ama Abdullah reis çok ümitli söylüyordu ve uzun zamandır sistem çıkarmadığı için ben aşırı düşük bir fiyattan bekliyordum. Arkadaşla vatan 2060 lı sistemi almıştık 8999tl olan sonra dedi kanka kazanç olacak sistem var mı diye dedim V6 çıkacak o da bekliyor ama eskisi daha iyiydi der kesin.
Stoğu çok olacak ondan ümitli söylüyorYalan yok bana da iyi gelmedi 8299₺ diye satılır herhalde ama Abdullah reis çok ümitli söylüyordu ve uzun zamandır sistem çıkarmadığı için ben aşırı düşük bir fiyattan bekliyordum. Arkadaşla vatan 2060 lı sistemi almıştık 8999tl olan sonra dedi kanka kazanç olacak sistem var mı diye dedim V6 çıkacak o da bekliyor ama eskisi daha iyiydi der kesin.
Satayim sana 11kDiğer konuda bi arkadaşa daha iyisini bul ozaman demişti galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla 9.5k rtx2060 almadığıma pişman olurum 500tl farkla çok şey kaybetmis olucam
Bekliyoruzdört gözle onu bekliyorum yapışcam yakasına
ciddimisin abartma istersen gaming gen çıkarsa ne yapıcan yada vatanGecicem birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakalım taklaya gelecez mi