Robodope
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Gerçek 10bit ile 8bit+frc arasındaki farkın seçilemediğini okumuştum.Bu monitör gerçek 10 bit değil 8+
Gerçek 10bit ile 8bit+frc arasındaki farkın seçilemediğini okumuştum.Bu monitör gerçek 10 bit değil 8+
Lgd panel ne demekArkadaşlar geldi monitör şu an baktım ve evet iyi olan lgd panel çıktı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kutu ve kutu içeriğini görünce iyi bir ürün aldığınızı anlıyorsunuz zaten. Alanlara hayırlı olsun.
Ürünün 2 panel serisi varmış lgd iyi olan boe kötü olan Teknosanın sattığı iyisi çıktı alan veya alacak arkadaşlara onu söylemek istedimLgd panel ne demek
Panel nasıl? Siyah seviyesi ne durumda? İnceleme yaparsan seviniriz.Arkadaşlar geldi monitör şu an baktım ve evet iyi olan lgd panel çıktı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kutu ve kutu içeriğini görünce iyi bir ürün aldığınızı anlıyorsunuz zaten. Alanlara hayırlı olsun.
Teşekkürler inceleme yabancı kanallarda bolca mevcut kendi fiyat bandında en çok önerilen monitörlerden birisiPanel nasıl? Siyah seviyesi ne durumda? İnceleme yaparsan seviniriz.
Hayırlı olsun.
övüyon mu sövüyon muDP kablosu ile 165 Hz' De 10 bit veriyor. Çok gördü gözler 10bit için 120Hz veya altına düşme ihtiyacı olan monitörleri
övüyorövüyon mu sövüyon mu
Gsync yok di mi? Ekran kalitesi nasıl? 1 milyar renk olayını hissettin miTeşekkürler inceleme yabancı kanallarda bolca mevcut kendi fiyat bandında en çok önerilen monitörlerden birisi
Teşekkürler. Resmi olarak yok ama etkinleştirebiliyorsun bildiğim kadarıyla.@n0rbit hayırlı olsun hocam bu monitörde nvidia g-sync özelliği var mı peki?
Iyi olduğunu Rev : LIM101 yazısından mi anladin hocamArkadaşlar geldi monitör şu an baktım ve evet iyi olan lgd panel çıktı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kutu ve kutu içeriğini görünce iyi bir ürün aldığınızı anlıyorsunuz zaten. Alanlara hayırlı olsun.