Çok teşekkür ederim bunları görmemiştim hemen okuyucam.5700XT bazı modellerde oluyor. hem forumda hem de globalde yazılmış, incelyebilirsin.
https://community.amd.com/thread/244781
RX 5700 XT ISI SORUNUhakkında yardımlarınızı beklıyorum
O modelde bellekler üstündeki termal pedler yarım. Normaldir ısınması.donanimarsivi.com
pc yokama YouTube da bakabilirsin karşılaştırma lara
benim bildiğim kadari ile amd 2. nesl zaten intelden oyun kanadında hiç bir zaman gözle görülür bir fark oluşturmadi oyunlarda i3 iyi çıkması normal ama genel Windows kullanimina gelince ve oyun vs genele vurduğunda ryzen öndeydi bu yüzden tercih ediliyorben karşılaştırmadan ziyade bizzat canlı canlı denediğim ürünlere yorum yapıyorum internete inanıyorsan i3 2600 den iyi diyolar)
buraya bakarsan %6 daha iyi 2600 den hatta 3600 ile değiştirip sonucu görebilirsin
Teşekkür ederimmsi mech olan modelini almada ne alırssan al![]()
şu anda kullanmaktayımTeşekkür ederimKullandınız mı siz yoksa izlenimleriniz den mi? (birde nedeni var mı ) yanlış anlamayın sadece meraktan bilgilenmek adına
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
sapphire her görsem kötülüyorlar Sapphire R9 380 Kullanıyorum 1 yıldır sorun yaşamadım bu markayı öneriyorum herkezeBen sapphire almanı önermem ucuz olmasındaki sebebpleri araştırmanı öneririm özellikle kullanılan malzemelerin kalitesi sapphire asus msı a göre oldukça düşük. o sebeple asus msı arasında iki markadan birini aldık gıga ekran kartı konusunda çok ön planda değil kişisel olarak strix alırdım 3 fanlı