Yardım RX 5700 XT ekran kartı Önerisi

pc yok :D ama YouTube da bakabilirsin karşılaştırma lara

5700xt ısınmasının nedeni tdp değerleri çok güçlü oldukları için ısınması normal 5700xt tek sorunu benim açımdan driver bi dönem 5700xt kullananlar çok çekti şuan çoğu sorun ortadan kalktı

internete inanıyorum demedim her test de birebir olmaya bilir attığın linke bakiyim bi

ben karşılaştırmadan ziyade bizzat canlı canlı denediğim ürünlere yorum yapıyorum internete inanıyorsan i3 2600 den iyi diyolar :))

buraya bakarsan %6 daha iyi 2600 den hatta 3600 ile değiştirip sonucu görebilirsin :)

benim bildiğim kadari ile amd 2. nesl zaten intelden oyun kanadında hiç bir zaman gözle görülür bir fark oluşturmadi oyunlarda i3 iyi çıkması normal ama genel Windows kullanimina gelince ve oyun vs genele vurduğunda ryzen öndeydi bu yüzden tercih ediliyor

Fiyat olarak senı zorlamayacağını düşünürsen ASUS Rog serisini öneririm . Ama uygun fp olsun dersen eger kesinlikle Dual serisine bı bakj ıstersen

Teşekkür ederim :) Kullandınız mı siz yoksa izlenimleriniz den mi? (birde nedeni var mı ) yanlış anlamayın sadece meraktan bilgilenmek adına :) İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
şu anda kullanmaktayım :) performans olarak süper bi kart 2k da her oyunu yağ gibi oynuyorum ama sadece vram lerinde ısınma sorunu var bunun sebebide bunlar ' msi mech olanlar fabrikasyon olarak vram lerdeki termal pad lerinde sıkıntı varmıs o yüzden ısınma sorunu oluyor
(asus'un 3 fanlı modeli bir de saphire nitro olan modellerde sorun yok diye biliyorum)

Ben sapphire almanı önermem ucuz olmasındaki sebebpleri araştırmanı öneririm özellikle kullanılan malzemelerin kalitesi sapphire asus msı a göre oldukça düşük. o sebeple asus msı arasında iki markadan birini aldık gıga ekran kartı konusunda çok ön planda değil kişisel olarak strix alırdım 3 fanlı
sapphire her görsem kötülüyorlar Sapphire R9 380 Kullanıyorum 1 yıldır sorun yaşamadım bu markayı öneriyorum herkeze

Son düzenleme:
nitro+ bir zamanlar 3300 3400 idi ulan be

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox