Exhanguinate
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Mizar Mz60 Beyaz Blue Mekanik gateron var elimde takaslamak isteyen olursa brown red veya black switch ile iletişime geçebilir.
Dostum bildiğim kadarıyla bir çözümü yok. İade veya değişim isteyebilirsin, iade alabilirler ama değişime yanaşmazlar diye tahmin ediyorum.Dostlar bende mavi mizar mz60 beyaz vardı aldığım forumdan bir arkadaşdan ben buna yanlışlıkla güncelleme yaptım ne yaptıysam düzeltemedim varmı bir çözüm önerisi olan bootloaderları eskilerininkini yenilerinkini denedim yani güncelleme yapmış olup çalışan biri varsa o dosyayıda yollarsa oda makbule geçer teşekkürler önerisi olanlardan beklerim
Geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çözümü yok. Şu anda kullanılmaz hale mi geldi yoksa bilgisayar tanıyor program mı tanımıyor. Bende yapmayı düşünüyordum iyikide yapmamışım.Dostlar bende mavi mizar mz60 beyaz vardı aldığım forumdan bir arkadaşdan ben buna yanlışlıkla güncelleme yaptım ne yaptıysam düzeltemedim varmı bir çözüm önerisi olan bootloaderları eskilerininkini yenilerinkini denedim yani güncelleme yapmış olup çalışan biri varsa o dosyayıda yollarsa oda makbule geçer teşekkürler önerisi olanlardan beklerim
Mizarda ok tuşlarını FN e basmadan nasıl kullanırım acaba
böyle macro yapınca tuşlar orjinalindeki gibi çalışmıyor (oyunlarda) örnegin fifa girince tuşlara iki kere falan basılması gerekiyor, çapraz gidilmiyor ama fn’ye basılı tutarken hiçbir sorun yok. var mı çözümünü bulabilen?Geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çözümü yok. Şu anda kullanılmaz hale mi geldi yoksa bilgisayar tanıyor program mı tanımıyor. Bende yapmayı düşünüyordum iyikide yapmamışım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde makro yaparak kullanabilirsiniz
Malesef pek bilgim yok ben sadece ESC için kullanıyorum diğerleri için bence gerek yokböyle macro yapınca tuşlar orjinalindeki gibi çalışmıyor (oyunlarda) örnegin fifa girince tuşlara iki kere falan basılması gerekiyor, çapraz gidilmiyor ama fn’ye basılı tutarken hiçbir sorun yok. var mı çözümünü bulabilen?
Hocam oyun ayarlarında direkt varsayılan tuşları atayabilirsinizböyle macro yapınca tuşlar orjinalindeki gibi çalışmıyor (oyunlarda) örnegin fifa girince tuşlara iki kere falan basılması gerekiyor, çapraz gidilmiyor ama fn’ye basılı tutarken hiçbir sorun yok. var mı çözümünü bulabilen?
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, tek denecek şey sağlık olsun. Bende de beyaz olan modelinden, Sarı switch var. Henüz bilgisayarıma kurmadım ama kurarken korkuyorum bende sizin gibi yaparım da klavye kitlenir diye o yüzden hangi hatayı yapmamam gerekiyor net bir şekilde söylermisinizDostlar bende mavi mizar mz60 beyaz vardı aldığım forumdan bir arkadaşdan ben buna yanlışlıkla güncelleme yaptım ne yaptıysam düzeltemedim varmı bir çözüm önerisi olan bootloaderları eskilerininkini yenilerinkini denedim yani güncelleme yapmış olup çalışan biri varsa o dosyayıda yollarsa oda makbule geçer teşekkürler önerisi olanlardan beklerim
Hocam driver yükleyebilirsin firmware update yapmayacaksınHocam öncelikle çok geçmiş olsun, tek denecek şey sağlık olsun. Bende de beyaz olan modelinden, Sarı switch var. Henüz bilgisayarıma kurmadım ama kurarken korkuyorum bende sizin gibi yaparım da klavye kitlenir diye o yüzden hangi hatayı yapmamam gerekiyor net bir şekilde söylermisiniz
Ben programı kurdum hiç bir sıkıntı yok kullanıyorum nasıl oluyor o işHocam öncelikle çok geçmiş olsun, tek denecek şey sağlık olsun. Bende de beyaz olan modelinden, Sarı switch var. Henüz bilgisayarıma kurmadım ama kurarken korkuyorum bende sizin gibi yaparım da klavye kitlenir diye o yüzden hangi hatayı yapmamam gerekiyor net bir şekilde söylermisiniz
Bazı Mizarlar eski sürüm geldi uygulamayı açarken update yapayım mı diye sorar veya dosya konumuna gidip firmware update yaparsan bozulur driverı yükleyin gerisin elleşmeyinBen programı kurdum hiç bir sıkıntı yok kullanıyorum nasıl oluyor o iş
hocam pm atar mısınMizar MZ60 red switch kaça satılır gençler?
Buraya kahkaha atan arkadaşlar tam olarak neye gülüyor anlamak mümkün değil. Elimde mal var ve gelen teklife göre satmaya değip değmeyeceğine karar vereceğim. Nedir komik tarafı be. Neyse değmezsiniz.Elimde çeşitli klavye ve mouse modelleri var. Alıcı olanlar verecekleri max fiyatı özelden yazsınlar. Duruma göre satıp satmamaya karar vereceğim.