Yardım Kargocuya Tutanak Tutturamıyorum

Kargo firmasına Şikayetvar'a şikayet aç. Görselde ekle şikayete. Türkiyede kim belirtilen iş tanımını düzgün yapıyor ki zaten.
Aga bide kargonuz 50kg kapıya kadar bırakamam diyip dış kapının önüne içeriye bırakmışlar halbuki 50 kg falan da değil çıldırırsın he sinir krizi geçireceğim gerçekten

Ne aldın kardeşim, önce onu söylesene yanış bir şey mi gönderdiler en anlatmak istiyorsun nasıl bir açıklama olmuş bu, eğer almak istedğin şeyse aç içini kontrol et kutuda her hangibir hasar falan yok gibi duruyor
Adam bilgisayar almis kargo paketi hasarli o yuzden sistemde hasarli olabilecegi icin tutanak tutturmak istiyormus neyini anlamiyorsun yani.

bazıları kendini akıllı saniyor dağıtıcıyım deyip üstüne almiyor riski çünkü taşıyana zimmetleniyor o kargolar yani sana gelen kargoda bir şey çıksa dağıtım yapan elemanin cebinden çıkacak :kekw:

valla telefonda görüştüm parçalar hasarlıysa sıkıntılıysa geri yollayın dediler başta telefonumu açmadılar fa pff

Arkadaşlar kargocuya ben buna tutanak tutturcam almıyom diyorum eleman bana ben sadece dagıtımla görevliyim diyor gencergamingi arıyorum ve geri kapatıyorlar dalga mı geçiliyor şu anda ?D ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Ben başka bı fırmadan geçen ay aldım gönderdikleri kutu büyük kasa küçük olduğu için öyle video çekin içiniz rahatlasın

Ben başka bı fırmadan geçen ay aldım gönderdikleri kutu büyük kasa küçük olduğu için öyle video çekin içiniz rahatlasın
arkadaş 3 te çıkıyo beraber halledicez inşallah pişman olmayız ne bu kargoculardan çektiğimiz

kasayı açarken video çek elinde kanıt olsun iade almama gibi bir ihtimalleri yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten baktım gencergaming sürat kargoyla çalışıyormuş. Sürat kargo ile çalışan bir firmadan alışveriş yapmam ben açıkcası.

kasayı açarken video çek elinde kanıt olsun iade almama gibi bir ihtimalleri yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten baktım gencergaming sürat kargoyla çalışıyormuş. Sürat kargo ile çalışan bir firmadan alışveriş yapmam ben açıkcası.
ilk defa online alışveriş yapıyorum

Ben hazır sistem alınca basıma gelmisti kargo kutusuna eziyet etmisler yırtık felan adamdan tutanak istedim
-kardesim bi kontrol edelim teknolojik ürün kolay alınmıyor dedi insanca. İc kutuda hasar olmadıgı icin aldım sorunum yok

Maç yapmışlar kasayla ww

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri