FİFA 23 İNDİRİM 280 TL

DOLAR 18

80+
Reaksiyon skoru
17
ARKADAŞLAR ŞUAN FİFA 280 TL BEN BUNU ORİGİN,EPİC VEYA STEAM DAN ALINCA NE FARKI VAR KOL İLE OYNUYCAM FARKEDEN BİR ŞEY VARMI HANİGİ DAHA İYDİR STEMDAN ALINCA KOL YAZILIMI GEREK YOK DİYE BİLİYORUM ?

ARKADAŞLAR ŞUAN FİFA 280 TL BEN BUNU ORİGİN,EPİC VEYA STEAM DAN ALINCA NE FARKI VAR KOL İLE OYNUYCAM FARKEDEN BİR ŞEY VARMI HANİGİ DAHA İYDİR STEMDAN ALINCA KOL YAZILIMI GEREK YOK DİYE BİLİYORUM ?
Steamden al en iyisidir kol yzılımına gerek yok oyunu açarken otomatik olarak arkaya origin açacak sadece bende almayı düşünüyorum ama 280 çok gibi ocakta daha aşşağı düşer mi acaba

Steamden al en iyisidir kol yzılımına gerek yok oyunu açarken otomatik olarak arkaya origin açacak sadece bende almayı düşünüyorum ama 280 çok gibi ocakta daha aşşağı düşer mi acaba
epic games 5 ocak ta biticek yılbaşı kuponu ile 200 tl oluyor sanırım steam ı bilmiyorum ama ben steamdan almak isityorum gamepad için program indirmeme gerek kalmıyor epic de o özellik yok sanırım varsa benide bilgilendirin stemdan hiç almam ocakta epicden alırım

epic games 5 ocak ta biticek yılbaşı kuponu ile 200 TL oluyor sanırım steam ı bilmiyorum ama ben steamdan almak isityorum gamepad için program indirmeme gerek kalmıyor epic de o özellik yok sanırım varsa benide bilgilendirin stemdan hiç almam ocakta epicden alırım
Epicde ki indirim 22aralığa kadar diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,269
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4
Geri