byraktar0707
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Asus ve lg karşılaştırınca fiyat konusunda asus biraz daha iyi ama özellik konusunda display port 1.4 ve 1 milyar renk olarak LG daha önde
Dediğim gibi oyun tarafında asus biraz daha önde ama görüntü kalitesi olarak lg çok daha iyi. 8bit+A-FRC. 1 milyar renk. Vb özellikler.asus tuf VG27AQZ modelini tercih edin.
kanka sadece renkte önde 21 hz farkı var ve asusda dahili hoparlör var. gayet yeterli özelliklerDediğim gibi oyun tarafında asus biraz daha önde ama görüntü kalitesi olarak lg çok daha iyi. 8bit+A-FRC. 1 milyar renk. Vb özellikler.
Görüntü kalitesinde önde. Sadece renk olarak bakamazsın buna. Oyunda bile kötü değil aslında. Ips paneller arasında 1ms tepki süresini en gerçekçi veren monitörlerden biri. Görüntü kalitesi de daha iyi. Sadece tamamen oyun odaklı olmadığı için elmb gibi ozellikleri yok o kadar. Tercih meselesi ama tavsiyem lg.kanka sadece renkte önde 21 hz farkı var ve asusda dahili hoparlör var. gayet yeterli özellikler
daha çok oyun için kullanacagım ama fps oyunları degil yazılıma baslamayı düşünüyorum aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak hangi monitör alınmalıGörüntü kalitesinde önde. Sadece renk olarak bakamazsın buna. Oyunda bile kötü değil aslında. Ips paneller arasında 1ms tepki süresini en gerçekçi veren monitörlerden biri. Görüntü kalitesi de daha iyi. Sadece tamamen oyun odaklı olmadığı için elmb gibi ozellikleri yok o kadar. Tercih meselesi ama tavsiyem lg.
Dediğim gibi renk ve görüntü olarak çok önde ama harici çok fark yok gibi. LG bütçene yakın değilse asus alabilirsin.daha çok oyun için kullanacagım ama fps oyunları degil yazılıma baslamayı düşünüyorum aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak hangi monitör alınmalı
vg27aqzbütçe max 7k arkadaşlar
Bu fiyatlara ips vs bulmak zor. Fiyat gün geçtikçe pahalanıyor konu sahibi umarım almıştır 1 hafta da 400 lira koydu üzerineASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
ASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
bu monitörü aldım 2-3 gündür kullanıyorum memnunum tavsiye ediyorum
Hocam ışık sızması var mı acabaASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
ASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
bu monitörü aldım 2-3 gündür kullanıyorum memnunum tavsiye ediyorum