BabaVoss7
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,832
wow her türlü mantığa aykırı. aslgmaga. eyw aldım 2 tane bende. 300 liraya hiçbişey ihtiyacım yok ama satarız .1 tane alrsan evet 2 tane alırsan 283 TL her sey dahıl
wow her türlü mantığa aykırı. aslgmaga. eyw aldım 2 tane bende. 300 liraya hiçbişey ihtiyacım yok ama satarız .1 tane alrsan evet 2 tane alırsan 283 TL her sey dahıl
Stok kqlmamış ihtiyacım var şu meredekampanya devam edıyor arada stok gırıyor almak ısteyenler yenılesınler alınabılır
2 tane alırsanız vergı dahıl 283 TL (200 TL uzerı kargo ucretsız ) 1 tane alırsanız vergı+kargo 390 TL
Invision İkili Monitör Kolu, 19 ila 32 İnç Ekranlar için, Masaya Montaj, VESA-75 ve 100 mm Stant Masa Kelepçesi, Aletsiz Eğimli Yükseklik Ayarı, Döndürme, 2-9 kg Artırılmış Taşıma Kapasitesi (MX400) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Invision İkili Monitör Kolu, 19 ila 32 İnç Ekranlar için, Masaya Montaj, VESA-75 ve 100 mm Stant Masa Kelepçesi, Aletsiz Eğimli Yükseklik Ayarı, Döndürme, 2-9 kg Artırılmış Taşıma Kapasitesi (MX400) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben stok bitti dedikten sonra aldım ama aldıktan sonra çok yeniledim hala gelmediTekrar stoğa geliyor mu? Boşuna beklemek istemiyorum.
Bende alırdım iki monitör yapınca lazim olurduKaçırdığıma üzüldüm
Kanka 8 i de gelirse 1 tanesini bana yollasana8 tane aldık ev arkadasım ıle evet halis2 tane alırsan kargo ucretsız oluyor 283 TL ye gelıyor
Kanka 8 i de gelirse 1 tanesini bana yollasana![]()
nasipfena kacırmısız