144HZ 1MS IPS Monitör Önerisi

Daha önceki sattığım bilgisayarımda 24G2U kullanıyordum o yüzden kaliteye biraz düşkünüm, monitör piyasasını bilmediğim için bu özelliklerde uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum belirli bir bütçe belirleyemedim.
Şartlarım arasında 144HZ 1MS IPS olması var.
LG 24GN600 çok iyi monitör. Gerçek IPS ve 1 Ms GTG

LG GN600, Gigabyte G24F ASUS VG249Q, iiyama 24 inc, Dell G2422HS

Aralarında en başarılı G24F ama coil whine olduğu için kendim LG olanı almıştım, çok memnunum. Onlardan sonra ASUS geliyor

Aralarında en başarılı G24F ama coil whine olduğu için kendim LG olanı almıştım, çok memnunum. Onlardan sonra ASUS geliyor
Monitörde coilwhine ilk defa duyuyorum.

Daha önceki sattığım bilgisayarımda 24G2U kullanıyordum o yüzden kaliteye biraz düşkünüm, monitör piyasasını bilmediğim için bu özelliklerde uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum belirli bir bütçe belirleyemedim.
Şartlarım arasında 144HZ 1MS IPS olması var.
Hocam konu benimde işime yaradı bende monitör arıyordum sağolun.

Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama herkes var diyor, kendim test edemedim. Hatta G24F-2 modeli var onda yokmuş
Sanırım arkadaşın attığı PTTAVM’den 24G2U’yu alacağım ama satıcının isminin ithalat olması aklımı karıştırdı bir sorun olur mu sence?

gigabyte için itopya web stoğu bulunmuyor maalesef yoksa çok sağlam cihaz

Sanırım arkadaşın attığı PTTAVM’den 24G2U’yu alacağım ama satıcının isminin ithalat olması aklımı karıştırdı bir sorun olur mu sence?
İthalat muhabbeti sıkıntı olur mu bilmiyorum. 24G2U güzel monitör ama aynı monitörün aynı isimle yeni ve eski olmak üzere 2 paneli varmış, yeni olan daha güzelmiş. Ben onu araştırmıştım satıcının birine sorduğumda eskiyi sattığı için almamıştım

Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama herkes var diyor, kendim test edemedim. Hatta G24F-2 modeli var onda yokmuş
Hocam yeni üretimde o sorunu kaldırdılar diye biliyorum itopyada da birisi yazmıştı yorumlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,384
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri