ParlaMert
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
Bahsettiğiniz monitör bu mu?Stok bulsam 24G2U alma taraftarıyım bende ama maalesef.
LG 24GN600 çok iyi monitör. Gerçek IPS ve 1 Ms GTGDaha önceki sattığım bilgisayarımda 24G2U kullanıyordum o yüzden kaliteye biraz düşkünüm, monitör piyasasını bilmediğim için bu özelliklerde uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum belirli bir bütçe belirleyemedim.
Şartlarım arasında 144HZ 1MS IPS olması var.
Monitörde coilwhine ilk defa duyuyorum.LG GN600, Gigabyte G24F ASUS VG249Q, iiyama 24 inc, Dell G2422HS
Aralarında en başarılı G24F ama coil whine olduğu için kendim LG olanı almıştım, çok memnunum. Onlardan sonra ASUS geliyor
Hocam konu benimde işime yaradı bende monitör arıyordum sağolun.Daha önceki sattığım bilgisayarımda 24G2U kullanıyordum o yüzden kaliteye biraz düşkünüm, monitör piyasasını bilmediğim için bu özelliklerde uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum belirli bir bütçe belirleyemedim.
Şartlarım arasında 144HZ 1MS IPS olması var.
Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama herkes var diyor, kendim test edemedim. Hatta G24F-2 modeli var onda yokmuşMonitörde coilwhine ilk defa duyuyorum.
Sanırım arkadaşın attığı PTTAVM’den 24G2U’yu alacağım ama satıcının isminin ithalat olması aklımı karıştırdı bir sorun olur mu sence?Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama herkes var diyor, kendim test edemedim. Hatta G24F-2 modeli var onda yokmuş
gigabyte için itopya web stoğu bulunmuyor maalesef yoksa çok sağlam cihazLG GN600, Gigabyte G24F ASUS VG249Q, iiyama 24 inc, Dell G2422HS
Aralarında en başarılı G24F ama coil whine olduğu için kendim LG olanı almıştım, çok memnunum. Onlardan sonra ASUS geliyor
İthalat muhabbeti sıkıntı olur mu bilmiyorum. 24G2U güzel monitör ama aynı monitörün aynı isimle yeni ve eski olmak üzere 2 paneli varmış, yeni olan daha güzelmiş. Ben onu araştırmıştım satıcının birine sorduğumda eskiyi sattığı için almamıştımSanırım arkadaşın attığı PTTAVM’den 24G2U’yu alacağım ama satıcının isminin ithalat olması aklımı karıştırdı bir sorun olur mu sence?
Stok bulsam 24G2U alma taraftarıyım bende ama maalesef.
Hocam yeni üretimde o sorunu kaldırdılar diye biliyorum itopyada da birisi yazmıştı yorumlara.Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama herkes var diyor, kendim test edemedim. Hatta G24F-2 modeli var onda yokmuş