antiKoR71
80+
- Reaksiyon skoru
- 197
Eğer öyleyse diye bir şey yok. İntel resmi sitesi diyor bunu. İşlemcine göre ram seç...Eğer öyleyse gider XPG RGB 3200Mhz rami çekerim direkt![]()
Eğer öyleyse diye bir şey yok. İntel resmi sitesi diyor bunu. İşlemcine göre ram seç...Eğer öyleyse gider XPG RGB 3200Mhz rami çekerim direkt![]()
Mesela anakartın 5000mhz desteklese de işlemcin i5 12400F ise
Destekleyeceği değer... Alıntıyı görüntüle
Intel® Core™ i5-12400F Processor (18M Cache, up to 4.40 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ i5-12400F Processor (18M Cache, up to 4.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.ark.intel.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...
forum.donanimarsivi.com
Eğer her şey yazılana göre olsaydı anakartta bu seçenekleri bize sunmazlardı.Eğer öyleyse diye bir şey yok. İntel resmi sitesi diyor bunu. İşlemcine göre ram seç...
İşlemcinin sitesinde ne yazdığının bir anlamı yok antikor yanlış şeyler söylüyorKafam iyice çorba oldu. 11600K ile adam 3200 üstü de kullanıyor. İyice çorba oldu
Sizin gibi düşünenlere bir not...İşlemcinin sitesinde ne yazdığının bir anlamı yok antikor yanlış şeyler söylüyor
Bu 4000mhz cl18 g skiller samsung b die mi?İşlemcinin sitesinde ne yazdığının bir anlamı yok antikor yanlış şeyler söylüyor
Şimdi bunu diyorsun ama Antikor arkadaşın mantığına göre AMD'de de 3200 MHz sınırı var. Mesela benim işlemcim AMD Ryzen 5 PRO 3400G var desteklediği frekans 2933 MHz ama ben 3200 MHz kullanıyorum. Şuan sistemine RAM'leri takıp sorunsuz kullanabilirsin. @cfranko hocamız bu konularda daha bilgili.En iyisi 11400f , ram ve b560m-k'yı satıp Ryzen sistem kurmak .... yoksa her şeyi kısıtlı bir işlemciyle ömür geçmez
HayırBu 4000mhz cl18 g skiller samsung b die mi?
Kardeşim gönlün rahat olsun b560m-k 4600 mhz kadar ram desteği sağlıyor işlemcin ne olursa olsun.En iyisi 11400f , ram ve b560m-k'yı satıp Ryzen sistem kurmak .... yoksa her şeyi kısıtlı bir işlemciyle ömür geçmez