İnceleme Cooler Master Mastergel Maker Nano 11W/mk vs Pullsar Ice Dragon 15.7W/mk

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,524
31 Ocak 2023 Tarihin de Deniport satıcısından 351₺ aldım. Testleri adil olsun diye Cooler Master Mastergel Maker Nano macununu yenileyerek test ettim ancak vaat ettiği iletkenlik değeri sunamıyor onu söyleyeyim. Kıvamı Cooler Master Mastergel Maker Nano göre çok yoğun ve zor sürülüyor testleri aşağıda ekledim.
20230202_161013.jpg

20230202_165938.jpg

Cooler Master Mastergel Maker Nano:
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Pullsar Ice Dragon:

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Konuyu yanlış yere açmışım silemiyor muyuz? Ürün incelemeye yazacaktım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 imkansız ama rahat 11-12 WMK var bu macun. O para verilmez.
abi konuyu buradan silsene ürün incelemeye yazayım.

31 Ocak 2023 Tarih'in de hepsiburada üzerinden, deniport satıcısından 30₺ kupon ile 351₺ almış olduğum Pullsar Ice Dragon macun bugün geldi. Testleri eşit olsun diye Cooler Master Mastergel Maker Nano da az kalan macunu sürerek yeniledim ve test ettim. Diğer macunu test ettiğimden vaat ettiği iletkenlik değeri sunamıyor onu söyleyeyim, kıvamı çok yoğun zor sürülüyor. Testleri aşağıda ekledim, acaba Thermal Grizzly Kryonaut 1g ve Arctic MX-4 2020 4g alıp onları da mı test etsem?

Cooler Master Mastergel Maker Nano:
Alıntıyı görüntüle
Pullsar Ice Dragon:
Alıntıyı görüntüle
Bu macunlarda en iyisi thermal grizzy midir? O ise kaç kere sürülür 1gr?

Konuyu yanlış yere açmışım silemiyor muyuz? Ürün incelemeye yazacaktım.

abi konuyu buradan silsene ürün incelemeye yazayım.
Taşıdım şimdi niye silelim :D

thermal grizzly kryonaut ve arctic mx4 alıp test edesim var.

2-3 kere çıkar bence.
Grizzly Kryonaut extreme test edersen daha iyi olur. 😃

3-4 derece oynuyor. Az sayılmaz bence, Extreme'de 1 gram seçeneği olmadığı için pahalı kaçıyor.
arda o kadar maddi desteğim yok birisi bana sponsor olsun şu testleri yapalım herkesi bilgilendirme için.

Son düzenleme:
arda o kadar maddi desteğim yok birisi bana sponsor olsun şu testleri yapalım herkesi bilgilendirme için.
Grizzly Extreme testini ben yaparım. 13900k ile 100 derece kaçınılmaz ama olsun.

Keşke fiyatına göre vaat ettiği ısı iletkenliği sağlayabilse. Cooler master Maker Nano 3.5g 200₺ olmasına rağmen 2 derece ile önde :(
Bu video neden benim sonuca çıkıyor ve alt da ki yorumlara baktığımda neden ice dragon alanlar cooler master ile sıfırdan test yapmamışlar anlayamadım gitti canlı test ve örneğini buraya attım cooler master dan iyi filan değil sakın kanıp da almayın!

Grizzly Extreme testini ben yaparım. 13900k ile 100 derece kaçınılmaz ama olsun.
sende şuan hangi macun var?

Keşke fiyatına göre vaat ettiği ısı iletkenliği sağlayabilse. Cooler master Maker Nano 3.5g 200₺ olmasına rağmen 2 derece ile önde :(

sende şuan hangi macun var?
Şuanlık bir şey yok. Thermal Grizzly kryonaut extreme alacağım.

Geri