Steam hesabımın değeri

StarWars

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Değerli insanlar merhaba, steam hesabımın değeri son zamlardan sonra 3500 TL leri görüyor. Steam calculator da 400tl gözükmesi normal midir? Eğer değilse şu an satmam durumunda ne kadara satılmalıdır?

link ver bakalım

Şimdi bu hesaba 3.5 k para mı istiyorsun
Hayır istiyorum demedim. Oyunların toplam değeri 3.5k ediyor dedim. Kaça satabilirim dedim.
NOT: Henüz God Of Warın zamlanacak halini ekledim kafamda ortalama bir değer belirterek

Arkadaşlar neden kafanızda üyelere saldırmak var anlamış değilim? Dalga geçmek falan? Ben 3500 TL ye satıyorum bile demedim. Oyunların toplam değeri 3500 TL ediyor kaça satabilirim demişim.
Son zamlardan sonra 3.5k ediyorsa niye 300-400₺ ye satasın ki

Değerli insanlar merhaba, steam hesabımın değeri son zamlardan sonra 3500 TL leri görüyor. Steam calculator da 400tl gözükmesi normal midir? Eğer değilse şu an satmam durumunda ne kadara satılmalıdır?
Normal fiyat

Hem oyun sayın az hem saatleri az hemde steam levelin az 300 350 en fazla

Piyasasını bilmediğim için siz değerli üyelere soruyorum bilmiyorum yani yanlış bir hamle yapmak istemedim sadece.
Bende bilmiyorum ki bundan sonra bu oyunları almak 3.5k ise sende satarsın 3 k ya filan işler böyle yürür niye ucuza satasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,058
Üyeler
197,123
Son üye
Kerem Can Tan
Geri