Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?

Talhafe

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?
1. Dönem hiç çalışmadım.
2. Dönemden itibaren ailem beni dershaneye yazdırdı 4 gün boyunca 3 saat kursa gidiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
2 ay yeter

Kişiden kişiye değişecek bir şey kendini denemeye sokup netlerine bakmadan bir şey söylemek zor. Ama 8. sınıfta tek yaptığım şey okulda dersi dinlemekti o kadar. Birde okul sınavlarına çalışıp verilen ödevleri falan yapıyordum ona rağmen kısmen yüksek bir puan aldım. Sende dersi iyi dinlersen üstüne de biraz çalışıp bol bol kitap ve makale okursan rahat halledersin bence.

1. Dönem hiç çalışmadım.
2. Dönemden itibaren ailem beni dershaneye yazdırdı 4 gün boyunca 3 saat kursa gidiyorum.
Hocam hiç çalışmadan giren arkadaşım 280 aldı sadece türkçe ve inkilap desi iyiydi

Kişiden kişiye değişecek bir şey kendini denemeye sokup netlerine bakmadan bir şey söylemek zor. Ama 8. sınıfta tek yaptığım şey okulda dersi dinlemekti o kadar. Birde okul sınavlarına çalışıp verilen ödevleri falan yapıyordum ona rağmen kısmen yüksek bir puan aldım. Sende dersi iyi dinlersen üstüne de biraz çalışıp bol bol kitap ve makale okursan rahat halledersin bence.
en son denemeden 291 aldım iyi mi sence?

1. Dönem hiç çalışmadım.
Ben son ay full çalışarak 390 yapmıştım ANCAK matematik harici kötü dersim yoktu son ay en baştan en sona full matematik çalıştım özel hoca tuttuk dershaneden ziyade düzgün bir özel hocanın çok faydası var.Dershane sizi zorlamıyor yaparsan yaparsın yapmazsan banane diyorlar ancak özel hoca direk seninle ilgilendiği için mecburen her şeyi yapmak zorunda kalıyorsun.

Benim tavsiyem matematik ve fen için özel hoca tutun türkçeyide bol bol kitap okuyarak hallet diğer dersler kolay zaten.

1. Dönem hiç çalışmadım.
matematik 10 net yapabilecek sekilde çalış diğerleri daha hafif oluyo

2. Dönem yoğun çalışmıştım 460 yaptım bro iyi çalışırsan daha fazla bile yaparsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri