Kilo alamıyorum ne yapmalıyım?

Umutshn41

80+
Reaksiyon skoru
24
Herkese merhaba ben kilo alamamaktan şikayetçiyim ve çevremin zargana fln demesinden sıkıldım kilo almak istiyorum hayvan gibi yiyorum ama alamıyorum diyetisyene gittim hiç bi halta yaramadı boş boş liste verdi benim ztn yediğim şeyleri bana yememi söyledi bu kadar ilk ay uydum dahada yapmadım listeyi bu arada 15 yaşındayım mart ayında 16 olucam yaşıtlarım 60-80 kilo arasıyken ben 55 kiloyum ve uzun bir spor geçmişim var derecelerim var yüzme konusunda 6.5 - 7 yıl gibi ve bu kadar yüzme geçmişin boşa gittiğini düşünüyorum ne yapabilirim ? Benimle aynı kilo şikayetlerinde olan varmı? Ve kilo alma sebebim sadece çevrem yüzünden bana bi zararı yok ama allahın vasıfsız hiç bir halta yaramayan yeni nesil kekosu gelip tipe bak zargana,üflesem uççan ,bi koysam ölcen fln filan yani yiyorum ama alamıyorum kısaca bu .

bro metobolizmalar farklı test olman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki çok yiyerek kilo alınmıyor valla

spora başlayabilirsin

Boyun kaç

Çok yiyerek kilo alınmıyor diye bir şey yok. Herkesin bi mide limiti var sen ne kadar çok yersen miden genişler. Bir süre sonra miden genişlediği için daha fazla yemek yersin. Doğal olarak daha fazla kilo alırsın.

bi diyetisyen ile görüş. kiloyu kafana göre değil dengeli bi biçimde alman gerekiyor.

Çok yiyerek kilo alınmıyor diye bir şey yok. Herkesin bi mide limiti var sen ne kadar çok yersen miden genişler. Bir süre sonra miden genişlediği için daha fazla yemek yersin. Doğal olarak daha fazla kilo alırsın.
Bende öyle biliyorum ve genelde geceleri çok acıkıyorum iştahım açık yiyorum bol bol ama yani spor fln da yapmıyorum evdeyim full ama yani hızlı yakıyorum desem yorulcak fln bişey yapmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri