En ucuz VP nereden alınır?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Selamlar, VP almak istiyorum da en ucuz nereden alabilirim size bunu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Artık gece pazarı beklemekten illalah ettim ve 40 tane hesap açıp güzel bi gece pazarlı hesabı kasıcam :D.

Edit: En ucuz VP Hepsiburadadan premium kullanıcıları alabilyor %10 indirim yapıyor çünkü. İkinci olarak 60 tane hesap açtım ve kelebek+onili hesap geldi onu kasıcam :D

Son düzenleme:
Selamlar, VP almak istiyorum da en ucuz nereden alabilirim size bunu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Artık gece pazarı beklemekten illalah ettim ve 40 tane hesap açıp güzel bi gece pazarlı hesabı kasıcam :D.
Bir ara harbi uğraşıp tüm VP satan sayfaları 40 sekme yan yana açıp bakmıştım, yanlış hatırlamıyorsam vatangame'di
Değişmiş olabilir yalan olmasın

itemsatış

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
hocam zaten bu konu hakkında bir sürü konu açılmış onları inceleyerek cevaplar bulabilirsiniz
not; riotun ***
şimdiden hayırlı olsun vp niz

Bana da 2850 lazım bulursan bi ufak etiketini alırım :D

hocam zaten bu konu hakkında bir sürü konu açılmış onları inceleyerek cevaplar bulabilirsiniz
not; riotun ***
şimdiden hayırlı olsun vp niz
Hocam anlık olarak ucuz satan yerler değiştiği için konu açtım.

İtemsatış'mış bu arada yine aynı şekil yan yana açtım hepsini :D

itemsatis

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
oyuna para verecegine git bi doner falan ye karnin doyar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,981
Üyeler
184,369
Son üye