Forza Horizon 4 donma sorunu

SneeX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,709
Oyunu güzel güzel oynuyorum ve oynadıktan 15-20dk sonra donuyor sonra görev yöneticisnden kapatıp tekrar açıyorumm 20dk sonra yine donuyor. Driver değiştirdim olmadı. Oyunu sildim yükledim olmadı. Oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Bu sorun sadece forza horizonda oluyor. Videosunu da koydum çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Disk kullanımı nedir?

Oyunu güzel güzel oynuyorum ve oynadıktan 15-20dk sonra donuyor sonra görev yöneticisnden kapatıp tekrar açıyorumm 20dk sonra yine donuyor. Driver değiştirdim olmadı. Oyunu sildim yükledim olmadı. Oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Bu sorun sadece forza horizonda oluyor. Videosunu da koydum çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
bende de oluyor çözemedim aylardır hem laptopta hemde masaüstü pc de

%90 civarı falan ondan olabilir mi? Ama neden sadece forzada oluyor?
Disk kullanımı ve ram sorunundan genellikle problem oluyor. (Forza steam de sorunlu zaten donuyor) lakin 20dk da bir donması size özel

Disk kullanımı ve ram sorunundan genellikle problem oluyor. (Forza steam de sorunlu zaten donuyor) lakin 20dk da bir donması size özel
Valla pc daha 1 yıllık bence sorun yoktur. SSDyi biraz boşaltıp tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim yardım için

Oynadığım hiçbir oyunda yapmıyor (r6,valorant,lol,minecraft) sadece forzada oluyor.
hocam tamam da zaten diğer oynadığınız oyunlar fh ye kıyasla çok daha düşük oyunlar. arkadaşın dediği gibi disk kullanımı ve bellek kullanımını kontrol edin. ben steam versiyonu 16 gb ram ve hdd de sorunsuz oynuyorum. 8 gb ram + ssd de de sorun yaşamıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,096
Üyeler
184,389
Son üye
cyhn_
Geri