❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX Go Core Beyaz Kablolu Oyuncu Kulaklığı 999 TL 🔥 (Mağaza Stoğu var Net Stok Bitti)

kablolu gamepad tamamda kulaklık hiç hoş olmuyor ya aldım pişmanım.

7.1 Var mı bunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitirdiler la :D pui

Yalnız arkadaşlar. Ben bu ucuz ürünlerin tamir vs gördüğünü düşünüyorum. Logitech g535 de problemler cıkmaya başladı

Son düzenleme:
7.1 Var mı bunda

Yalnız arkadaşlar. Ben bu ucuz ürünlerin tamir vs gördüğünü düşünüyorum. Logitech g535 de problemler cıkmaya başladı
ihtiyaç da vardı ama kulaklığı hiç alasım gelmedi

7.1 Var mı bunda

Yok hocam G535 i aldım ben sorunsuz sıfır kapalı kutu geldi kardeşim kullanıyor çok memnun tüm testlerini yaptık sadece ses seviyesi biraz az ama sağlıklısı oymuş. Firmalar bu şekilde satış yapıp sıkıntıya giremez. Marka kampanyası vardır Asus sürekli yapıyor belirli ürünlerde.

Yok hocam G535 i aldım ben sorunsuz sıfır kapalı kutu geldi kardeşim kullanıyor çok memnun tüm testlerini yaptık sadece ses seviyesi biraz az ama sağlıklısı oymuş. Firmalar bu şekilde satış yapıp sıkıntıya giremez. Marka kampanyası vardır Asus sürekli yapıyor belirli ürünlerde.
Valla hocam ben de olan kulaklık hem cızırdı yapıyorken ses yükseltirken. Hem sesler anlık karışıyor

yanlışlikla koltuk diye okudum kafayı yicektim 😀

kapalı kutu olduğu açarkenki bi mukavva var ordan belli de sol tarafta garip bi çınlama var muhtemelen pil o tarafta çınlama sesiyle ilgili sıkıntı yaşamayan görmedim 3 kulaklık vardı üçü de aynıydı

Ben alıcaktım diğerini garantiye gönderecektim nasip olmadı
garantiye gönderenler vardı sonuç çıktı mı onlardan haberin var mı

Geri