🔥🔥 Asus ROG Crosshair VIII Dark X570 5100 MHzDDR4 Anakart 8199 ₺ Kaptım )

noadaffy

80+
Reaksiyon skoru
220
İyi geceler dostlar

Uzun zamandır extreme ile baktığım bir karttı bi anda düştü piyasada bu kartlar ama bu daha düşmüş hali kaptım hemen lazım olan kacırmasın 2 stok yazıyor 6 aylık en dip fiyatına yakın

1678054493005.png

Çok güzel anakart ama ddr4 bir anakart. Bu kadar para bağlamak biraz ölü yatırım gibi geliyor bana

Yatırımlık düşünmedim açıkcası amacım ryzen 9 5950x beslemek <3 uzun zamandır bu fiyatı görmedi

Pahalı almışsın. Cuma günü 5500 TL ye satıldı. İncehesap gaming gecesinde.
Aynen ben de gördüm. b550-a rog kullanmasam alırdım onu. B450 kullansam alırdım mesela. Bence 8k cidden pahalı.

Pahalı almışsın. Cuma günü 5500 TL ye satıldı. İncehesap gaming gecesinde.
Bende diyorum piyasda bi anda 10 binlerden nasıl düştü bu kart ama çok stok yoktur sanırım ya 1-2 satılmış ordanda bize denk gelmiyor zaten anında bitiyor

Way be ondan düştü demekki piyasa ama 10 stokda işte kaç tanesi al satcıdır ki yarın yine fırlar fiyatı simdi iptal etsem :( bilemedim

Way be ondan düştü demekki piyasa ama 10 stokda işte kaç tanesi al satcıdır ki yarın yine fırlar fiyatı simdi iptal etsem :( bilemedim
Hocam bu ürüne bu fiyat pahalı. 10 üründen kaç tanesini al satçı almıştır diyerek bir şey yapamayız olan senin cebine olacak sonuçta.

Bakındım öylede göremedim kral acıkcası doğru diyorsunuz neyse sipariş dursun olmadıda 3-5 gün araştıram olmadı geri iade ederim acmadan

Bakındım öylede göremedim kral acıkcası doğru diyorsunuz neyse sipariş dursun olmadıda 3-5 gün araştıram olmadı geri iade ederim acmadan
İncehesapta stok varsa haftaya değil ondan sonraki hafta belki tekrar gelir. Am4 soket yavaş yavaş bitiyor çünkü. Ellerinden çıkarmaya bakıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,980
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri