Pckolik müşteri temsilcisi hk

Reaksiyon skoru
28
Ben dün sistem sipariş ettim daha kargoya vermemişler iletişim kuramıyorum 40dk bekledim temsilci zor bela düştü evim ile aranızda 15km var kargoya verseniz aynı gün düşer dedim vermicekseniz ben gelip alayım dedim aktarıyorum dedi bi yere aktardı çaldı çaldı en son kapandı :) muhatap bulamıyorum şaka gibi

Aga siz ne isityorsunuz ben anlamıyorum ki. Ürün aldığın site pckolik. Parçaları montajlayıp gösterecekler. Yarın öbür gün gelir.
Ben evin ile dükkan arasında 15km var ertesi güm gelir diye düşündüm hocam bilseydim bugünde gelmeyecek kendim gidip alırdım

Ben evin ile dükkan arasında 15km var ertesi güm gelir diye düşündüm hocam bilseydim bugünde gelmeyecek kendim gidip alırdım
Montajli siparis verdiyseniz eger randevusuz kendiniz de gitseniz sistem hazirlanmip testleri yapilmadan alamazsiniz hocam maalesef.

Sizden önce sipariş veren adamlr sistemlerini topluyorlardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Sistemler öyle 1-2 günde gelmiyor. min 3-4 gün, ortalama 1-1.5 hafta sürer.

Sabır sabır sabır...

Sistemler öyle 1-2 günde gelmiyor. min 3-4 gün, ortalama 1-1.5 hafta sürer.
Teşekkürler hocam bukadar yoğun bir yer olduğunu kestiremedim bilsem kendim alırdım , bekliycez artık teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Montajli siparis verdiyseniz eger randevusuz kendiniz de gitseniz sistem hazirlanmip testleri yapilmadan alamazsiniz hocam maalesef.
Anladım hocam teşekkürler

Sabır sabır sabır...
Aynen heyecan işte 😊

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Ben dün sistem sipariş ettim daha kargoya vermemişler iletişim kuramıyorum 40dk bekledim temsilci zor bela düştü evim ile aranızda 15km var kargoya verseniz aynı gün düşer dedim vermicekseniz ben gelip alayım dedim aktarıyorum dedi bi yere aktardı çaldı çaldı en son kapandı :) muhatap bulamıyorum şaka gibi
Dayı bir siz bilgisayar almıyorsunuzdur herhalde, sistemin montajı testleri özenle yapılması gerekiyor 1-2 günde baştan savma bir şey gelse memnun olmazsınız.

Hocam eviniz yakınsa neden mağazaya gidip orada toplatıp gelmediniz kurup hazırlayıp verirlerdi.

acil valo atmam lazım acil anlamıyorsunuz acil
Valo hayatımda oynamadım dost 😅

Hocam eviniz yakınsa neden mağazaya gidip orada toplatıp gelmediniz kurup hazırlayıp verirlerdi.
Hocam aradım müşteri hizmetleri bağaldı dükkana buraya gelseydiniz bile alamazsınız dedi stok bekletiliyorlarmış ellerinde parça yok satış yapıyorlar haftaya pazartesi dediler

Valo hayatımda oynamadım dost 😅

Hocam aradım müşteri hizmetleri bağaldı dükkana buraya gelseydiniz bile alamazsınız dedi stok bekletiliyorlarmış ellerinde parça yok satış yapıyorlar haftaya pazartesi dediler
Hangi sistemi aldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri