YAPIKREDİ MÜŞTERİ OL 300TL KAZAN(HARCAMA YAPMADAN BONUS ALABİLİRSİNİZ)

ref kodu alabilir miyim özelden
bu arada dijital kart ile steamde harcama yaptıktan sonra geri dijital karta iade oluyor değil mi onda sıkıntı yok

referansla üye olmadım ama yapı krediye yeni kayıt oldum 250 TL benim içinde geçerli mi
Ref ile üye olmalısın ödül için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada dijital kart ile steamde harcama yaptıktan sonra geri dijital karta iade oluyor değil mi onda sıkıntı yok
İstersen atıyım özelden

atiyorum hemen

Valla aşırı mantıklı reis eyvallah yapmayı deniycem fakat kart gelmeden alışveriş yaptırmadı bana onu nasıl çözdünüz
hocam dijital kart açıp harcayabiliyorsunuz

hocam arkadaşım denedi o şekilde gerçekleşti sıkıntı olmadı

Son düzenleme:
Ref kodu isteyene özelden atabilirim.

ben atıyorum referansı merak etme:D

kanka ben simdi referans ile kaydoldum. yapikrediye 250 ordan da naysa transfer edince islem yapmis sayiyor mu? saymiyorsa baska yontem var midir?
bi arkadaş sayıyor dedi, ama en kesin yöntem steamden 250tl+ bi oyun alıp bonusun gelince iade edebilirsin arkadaşıma bonusu geldi hiç de para harcamamış oldu
kanka ben simdi referans ile kaydoldum. yapikrediye 250 ordan da naysa transfer edince islem yapmis sayiyor mu? saymiyorsa baska yontem var midir?

bi arkadaş sayıyor dedi, ama en kesin yöntem steamden 250tl+ bi oyun alıp bonusun gelince iade edebilirsin arkadaşıma bonusu geldi hiç de para harcamamış oldu
oyle deneyelim o zaman. bi sorum daha var. goruntulu gorusmeyi yapmadan uygulamaya giris yapamiyor muyuz? isteyim suan ondan

oyle deneyelim o zaman. bi sorum daha var. goruntulu gorusmeyi yapmadan uygulamaya giris yapamiyor muyuz? isteyim suan ondan
görüntülü görüşme direkt farz hocam o olmadan olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri