Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,970
iptal mi oldu seninKupon için aldım kupon da vermediler .d
iptal mi oldu seninKupon için aldım kupon da vermediler .d
Bende hepsiburada pr vardı herhalde ordan iptal ettirdiler ama evet yanlis fiyatlandirms dolayisiyla urun iptal oldu dedileriptal mi oldu senin
bana da yazar mısınYazdm özeldn
Yanlis fiyatlandirma bi de ozur dilediler o kadarNe şekilde iptal ediyorlar? Nasıl bir bilgilendirme yapıldı?
Eğer yazılı olarak bildirdilerse paylaşabilir misiniz?Yanlis fiyatlandirma bi de ozur dilediler o kadar
Kurye geldi benim başka kargolarım vardı zaten adama sordum sabah bizden apar topar aldılar monitörleri bizde anlamadık dedi tam o siradada sms geldi teslimatinizi gerceklestiremedik iade sureci baslatiyoruz diyeEğer yazılı olarak bildirdilerse paylaşabilir misiniz?
Alan var mı kiBenimkide iptal beyler apar topar çekmişler kargocudan monitörü
Alanlara hayırlı olsun yapacak bir şey yok
Hocam olayın değişik kısmı da " ALICI KABUL ETMİYOR " yazmışlar yvsklar bunlar bi THH yi hakkettilerKurye geldi benim başka kargolarım vardı zaten adama sordum sabah bizden apar topar aldılar monitörleri bizde anlamadık dedi tam o siradada sms geldi teslimatinizi gerceklestiremedik iade sureci baslatiyoruz diye
@Mehmet Yılmaz ilgilenir umarım.Hocam olayın değişik kısmı da " ALICI KABUL ETMİYOR " yazmışlar yvsklar bunlar bi THH yi hakkettiler
Sen üzülürsün gibi hocam buna benzer olaylar da thh sizi haklı çıkarmıyor genelde, o açıklamayı da kargo şirketi öyle dedi diyip kapatırlar muhtemelen.Hocam olayın değişik kısmı da " ALICI KABUL ETMİYOR " yazmışlar yvsklar bunlar bi THH yi hakkettiler