Kredi çekip motor aldım iyi yapmışmıyım 👉🏻👈🏻

Tam modeli ne ? yazın pc toplama ile motor alma arasında bir seçim yapıcam.

amcalar beğendi. ehliyet istemiyormu 80cc olunca
Servis 80cc yapıyor ama motor blogunda 50 yazıyor sssst
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka şey, bir şey daha alınmalı..
ne ?????

Tam modeli ne ? yazın pc toplama ile motor alma arasında bir seçim yapıcam.
kuba rosewood 50

babam cg alaydın keske daha kapsamlı alet
babam bizde bilirdik 100lük cg alıp yüz üstü gitmeyi ama oda cok cringe bas bas bagırıyo motor POSAPDADASDADÇASD

Kask diyecektim ama fotoğrafta bi kask gözüküyor zaten, ama çokta şey durmuyor. Yaw aklıma soktun şimdi bunu düşüneceğim.. Ama bu kesmez biliyorum ya böyle diye diye 600'lüğe giderim gerek yok

Kral keşke mondial 100 veya 125 süperboy i serisine baksaydın

Kışın donarken gelen pişmanlık hissi
Üsüme yok abilerin gülü
6EA9045E-126E-475B-8357-C4EDD91D4C09.jpeg

Kask diyecektim ama fotoğrafta bi kask gözüküyor zaten, ama çokta şey durmuyor. Yaw aklıma soktun şimdi bunu düşüneceğim.. Ama bu kesmez biliyorum ya böyle diye diye 600'lüğe giderim gerek yok
nazi kaskı aldım kanka çok kibar duruyor.

Kral keşke mondial 100 veya 125 süperboy i serisine baksaydın
Kanka dediğim gibi cg, çita keko işi, mondial pulsar gibi modellerde dürümcü motoru. Ve ayrıca ekstra motor ehliyetini almaya üşendiğim için 50cc alıp 80cc yaptırdım ehliyette istemiyor.

O kask geçersiz olabilir yalnız pek bir koruma sağlamıyor. Düzgün bir kask al sağlam cezası var :)
abi şimdi 50cc motora vizörlü racing kask takarsam komik durur trafik polisine sordum abi altımdaki scooter buda scooter kaskı sorun olur mu dedim, Yok olmaz dedi.

Kapmışsın zehri geçmiş olsun. aynı şekilde kredi çekip 600lük alasım var ama kredi haram broğ diyip duruyor melekler mdkxmdk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,200
Üyeler
184,410
Son üye
mannaz
Geri