Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,553
Tam modeli ne ? yazın pc toplama ile motor alma arasında bir seçim yapıcam.
Servis 80cc yapıyor ama motor blogunda 50 yazıyor sssstamcalar beğendi. ehliyet istemiyormu 80cc olunca
ne ?????kanka şey, bir şey daha alınmalı..
kuba rosewood 50Tam modeli ne ? yazın pc toplama ile motor alma arasında bir seçim yapıcam.
babam bizde bilirdik 100lük cg alıp yüz üstü gitmeyi ama oda cok cringe bas bas bagırıyo motor POSAPDADASDADÇASDbabam cg alaydın keske daha kapsamlı alet
Kask diyecektim ama fotoğrafta bi kask gözüküyor zaten, ama çokta şey durmuyor. Yaw aklıma soktun şimdi bunu düşüneceğim.. Ama bu kesmez biliyorum ya böyle diye diye 600'lüğe giderim gerek yokne ?????
Güzel duruyorkuba rosewood 50
Üsüme yok abilerin gülüKışın donarken gelen pişmanlık hissi
nazi kaskı aldım kanka çok kibar duruyor.Kask diyecektim ama fotoğrafta bi kask gözüküyor zaten, ama çokta şey durmuyor. Yaw aklıma soktun şimdi bunu düşüneceğim.. Ama bu kesmez biliyorum ya böyle diye diye 600'lüğe giderim gerek yok
O kask geçersiz olabilir yalnız pek bir koruma sağlamıyor. Düzgün bir kask al sağlam cezası varÜsüme yok abilerin gülü
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nazi kaskı aldım kanka çok kibar duruyor.
Kanka dediğim gibi cg, çita keko işi, mondial pulsar gibi modellerde dürümcü motoru. Ve ayrıca ekstra motor ehliyetini almaya üşendiğim için 50cc alıp 80cc yaptırdım ehliyette istemiyor.Kral keşke mondial 100 veya 125 süperboy i serisine baksaydın
abi şimdi 50cc motora vizörlü racing kask takarsam komik durur trafik polisine sordum abi altımdaki scooter buda scooter kaskı sorun olur mu dedim, Yok olmaz dedi.O kask geçersiz olabilir yalnız pek bir koruma sağlamıyor. Düzgün bir kask al sağlam cezası var![]()
Yüzme gözlüğün güzelmiş (!) qwpşoIKJDQWOŞIDWQ Hayırlı olsun kankaÜsüme yok abilerin gülü
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nazi kaskı aldım kanka çok kibar duruyor.
Nazi kaskının üzerinde gelen görüntü için hocam oYüzme gözlüğün güzelmiş (!) qwpşoIKJDQWOŞIDWQ Hayırlı olsun kanka
Amin hocam.H.o Allah Kaza Bela Vermesin