arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 748
İlk stoklar bitti mi ? denemeye gerek varmı9'dan sonra aynı ürün 1TB SSD ile açılacak videoda da bahsedilmişti.
İlk stoklar bitti mi ? denemeye gerek varmı9'dan sonra aynı ürün 1TB SSD ile açılacak videoda da bahsedilmişti.
bide ödeme ekranında yaptığın ıdüşünhani sepette kalsa tamam odeme sayfasinda stok yok dese ben yine tamamım. ama sepete ekleniyo olup sepete git diyince sepetin boş olması gereksiz sevinç katıyo adama
Hocam 200 stoğun bittiğine dair kanıt istiyoruz 200 alınan ödemeyi.9'dan sonra aynı ürün 1TB SSD ile açılacak videoda da bahsedilmişti.
hocam aylardır r5 5600/3060 sistem kovalıyorum bugün de şansımız yaver gitmediSorma la gardaş 2 lira lik indirim için dilenciden beter oluyorsun Kur'an çarpsın
17.00 daki stok suan bitmis mi oldu @GENCERGAMİNG9'dan sonra aynı ürün 1TB SSD ile açılacak videoda da bahsedilmişti.
onu da yasadık 6 kerebide ödeme ekranında yaptığın ıdüşün![]()
Kötü yapmışsın dostum o parayla SSD yükseltmesi yapılırdı5600X aldım bi gazla. Sizce iyi yapmış mıyım ?Alıntıyı görüntüle
böyle şekilden şekile girip rezil rüsva olup alacaksam hiç almam daha iyi.arkadaşlar 10 saniye önce aldım denemeye devaMMMMM