200-250TL Mouse önerisi

Yep. ama olmazsa performaxta çok güzel bir tercih
Hocam peki bir sorum daha var konuyu hortlatmak gibi olacak ama müsaitseniz... Kablosuz Ofis Mouse'u alsam sorun olur mu peki oyunlarda ? Eskiden logitech kullanıyordum pek sorun olmuyordu açıkcası kablolardan bıktım diyebilirim. Trust'ı sipariş edicem zaten de sormak istiyorum sadece. Gaming kablosuz farelerde giriş fiyatı 400-500 lira olmuşken...

Hocam peki bir sorum daha var konuyu hortlatmak gibi olacak ama müsaitseniz... Kablosuz Ofis Mouse'u alsam sorun olur mu peki oyunlarda ? Eskiden logitech kullanıyordum pek sorun olmuyordu açıkcası kablolardan bıktım diyebilirim. Trust'ı sipariş edicem zaten de sormak istiyorum sadece. Gaming kablosuz farelerde giriş fiyatı 400-500 lira olmuşken...
Hocam yok ya. Rahat edemezsiniz

ucuz kablosuz arıyorsan sahibindende temiz ikinci el g305lere bakmanı tavsiye ederim bir ilanda 400 tl idi geçen gün sattı şimdi 550 600 civarına var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,175
Üyeler
197,146
Son üye
Bimurhan
Geri