❌İndirim Bitti! MSI Oculux NXG253R 24.5" 360Hz 1ms (HDMI + Display) G-Sync Rapid IPS 10.689TL

ImToretto

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,127
Merhaba,
Öncelikle Bu Fiyata Bu ürün alınır mı edilir mi derseniz bir fikrim yok. Bu yüzden Sıcak Fırsatlar Kısmına Açmadım.
Diğer Satış Platformlarına Göre Amazon Prime ile Çok uyguna geliyor.
1680867288404.png

Evet FULL HD bir monitöre bu kadar para verip vermemek yine de size kalmış. İncelemelere ve yorumlara baktığım da FPS tarzı oyunlarda sizi çok önde tutabiliyormuş. Ama Renk ve Grafik açısından bu monitör tavsiye edilmiyor pek.

Merhaba,
Öncelikle Bu Fiyata Bu ürün alınır mı edilir mi derseniz bir fikrim yok. Bu yüzden Sıcak Fırsatlar Kısmına Açmadım.
Alıntıyı görüntüle
Evet FULL HD bir monitöre bu kadar para verip vermemek yine de size kalmış. İncelemelere ve yorumlara baktığım da FPS tarzı oyunlarda sizi çok önde tutabiliyormuş. Ama Renk ve Grafik açısından bu monitör tavsiye edilmiyor pek.
Nvidia refleks desteği varmı

Ben bunu almıştım ölü pixel çıkmıştı yine iade etmiştim. Ama aynı zamanda ışık sızması köşelerde vs çok fazlaydı. Bu onun kardeşi gibi. O da abisi :) Artık bıktım ölü pixel ve ışık sızmalarından 1.5 senede 4 monitör aldım hepsinde vardı. Oled filan bekleyeceğim sanırım teknoloji olarak.

arkadaşın paylaştığı modelin incelemesi aşağıda.

Kanka Fps oyunları için FHD ideal suanda. Hikaye tabanlı oyunlar oynasaydın 4k bir monitör almanın daha mantıklı olduğunu söylerdim ama rekabetci tarzı oyunlar oynuyorsan alabilirsin tabii. 360 Hz seni bayaa öne geçirir :)
Merhaba,
Alıntıyı görüntüle

Kanka Fps oyunları için FHD ideal suanda. Hikaye tabanlı oyunlar oynasaydın 4k bir monitör almanın daha mantıklı olduğunu söylerdim ama rekabetci tarzı oyunlar oynuyorsan alabilirsin tabii. 360 Hz seni bayaa öne geçirir :)
Bilgili insanın hali bir başka oluyor :) Bilgilendirme için teşekkürler kanka.

bu msı var asus rog 360 var dell allienware 360 var hangisi iyi acaba hepsinin fiyatları yakın sadece dell allienwarenin ki biraz uygun 9800 mü neydi oda 9 a düşüyor arada bir

bu msı var asus rog 360 var dell allienware 360 var hangisi iyi acaba hepsinin fiyatları yakın sadece dell allienwarenin ki biraz uygun 9800 mü neydi oda 9 a düşüyor arada bir
@semihozden hocam daha yardımcı olur bu konuda monitörler hakkında pek bir bilgim yok :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,031
Üyeler
184,372
Son üye
Berkay016
Geri