Gökhan Pehlivan
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Drop plus ve kirazu iki tane güzel kulaklık buldum şimdilik önerilerinize ve görüşlerinize açığım oyun için alıcam
TeşekkürlerDrop plus ses kalitesi ve mikrofon bakimdan çok iyi Ben onu oneririm
Yazılımı yokmuş galiba cokt Bir fark olurmuDrop plus ses kalitesi ve mikrofon bakimdan çok iyi Ben onu oneririm
TeşekkürlerDrop plus. Yazılımı var ayrıca : https://www.desteksegment.com/urun/...li-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik
Benim gördüğüm kadarıyla drop plus güzel mikrofon kalitesi falan da baya iyiBende 300 350₺ civarı arıyorum. Oyun amaçlı kullanılacak hafiflik ve terletmemesi önemli ne alamlıyım? Ses kasma konusunda iyi olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamepower warlord, luna yada medusa nasıl sizce üçü arasından hangisi iyi ? veya bu bütçeye bunlardan daha iyi ne var
drop plus gerçek 7.1 sanırım sanal değil. sanal 7.1 ile arasında ne gibi bir fark var ki ? Gamepower medusa / luna yada warlord nasıl sizce?Benim gördüğüm kadarıyla drop plus güzel mikrofon kalitesi falan da baya iyi
Onları bilmiyorum ama gerçekle sanal arasında çok bir fark yok diye duymuştumdrop plus gerçek 7.1 sanırım sanal değil. sanal 7.1 ile arasında ne gibi bir fark var ki ? Gamepower medusa / luna yada warlord nasıl sizce?
Ben medusadan drop plus geçtim aşırı fark var Medusadan çok daha iyi. Medusanın ederi en fazla 150 lira olmalı. Ben zaten 130 liraya almıştım o fiyata göre güzel ama drop plusla karşılaştırılamaz. Ayrıca gerçek değil sanal 7.1drop plus gerçek 7.1 sanırım sanal değil. sanal 7.1 ile arasında ne gibi bir fark var ki ? Gamepower medusa / luna yada warlord nasıl sizce?
Ses olarak aşırı fark var sanırım oyunlarda oyuncu yeri tespit etmek için daha etkili diyosun. Peki konfor olarak nasıl bir fark var daha mı iyi ? ağırlık, terletme vs.Ben medusadan drop plus geçtim aşırı fark var Medusadan çok daha iyi. Medusanın ederi en fazla 150 lira olmalı. Ben zaten 130 liraya almıştım o fiyata göre güzel ama drop plusla karşılaştırılamaz. Ayrıca gerçek değil sanal 7.1
Drop plus izlediğim videolar kadarıyla çok rahat bir kulaklığa benziyoSes olarak aşırı fark var sanırım oyunlarda oyuncu yeri tespit etmek için daha etkili diyosun. Peki konfor olarak nasıl bir fark var daha mı iyi ? ağırlık, terletme vs.