Kulaklık önerisi bütçe 350 TL

Bende 300 350₺ civarı arıyorum. Oyun amaçlı kullanılacak hafiflik ve terletmemesi önemli ne alamlıyım? Ses kasma konusunda iyi olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower warlord, luna yada medusa nasıl sizce üçü arasından hangisi iyi ? veya bu bütçeye bunlardan daha iyi ne var

Bende 300 350₺ civarı arıyorum. Oyun amaçlı kullanılacak hafiflik ve terletmemesi önemli ne alamlıyım? Ses kasma konusunda iyi olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower warlord, luna yada medusa nasıl sizce üçü arasından hangisi iyi ? veya bu bütçeye bunlardan daha iyi ne var
Benim gördüğüm kadarıyla drop plus güzel mikrofon kalitesi falan da baya iyi

drop plus gerçek 7.1 sanırım sanal değil. sanal 7.1 ile arasında ne gibi bir fark var ki ? Gamepower medusa / luna yada warlord nasıl sizce?
Ben medusadan drop plus geçtim aşırı fark var Medusadan çok daha iyi. Medusanın ederi en fazla 150 lira olmalı. Ben zaten 130 liraya almıştım o fiyata göre güzel ama drop plusla karşılaştırılamaz. Ayrıca gerçek değil sanal 7.1

Ben medusadan drop plus geçtim aşırı fark var Medusadan çok daha iyi. Medusanın ederi en fazla 150 lira olmalı. Ben zaten 130 liraya almıştım o fiyata göre güzel ama drop plusla karşılaştırılamaz. Ayrıca gerçek değil sanal 7.1
Ses olarak aşırı fark var sanırım oyunlarda oyuncu yeri tespit etmek için daha etkili diyosun. Peki konfor olarak nasıl bir fark var daha mı iyi ? ağırlık, terletme vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,007
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri