3000TL bütçe kasa önerisi

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar, hava sirkülasyonu iyi, beyaz, şık bir kasa arıyorum. Nzxt H5 Elite Edition alacaktım ama önü mesh olmadığı için sıkıntı olacağını düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Sana önerim corsair olan. Önü cam olsa bile yanları full boşluk, o yüzden sıkıntı çıkmaz. Ve 3 adet corsair fan ile geliyor müq.
Son ikisi aynı kasa ama alttaki daha ucuz, itopyaya daha çok güveniyorsan oradan alabilirsin.

Sana önerim corsair olan. Önü cam olsa bile yanları full boşluk, o yüzden sıkıntı çıkmaz. Ve 3 adet corsair fan ile geliyor müq.
Son ikisi aynı kasa ama alttaki daha ucuz, itopyaya daha çok güveniyorsan oradan alabilirsin.
Hocam Nzxt H5 Elite'nin de yanları boşluk ama sanırım fanları o kadar kaliteli değildi, hangisini almamı önerirsiniz?

Hocam Nzxt H5 Elite'nin de yanları boşluk ama sanırım fanları o kadar kaliteli değildi, hangisini almamı önerirsiniz?
Kankam benim kesin tavsiyem corsair dır. Üste max 280, öne 360, egzoza 120 mm lik sıvı soğutma koyabilirsiniz.
Corsair da gayet iyiymiş, onu da alsanız pişman olmazsınız. Şu anda 3 tane corsair rgb fan en az 1200 tl den satılıyor. İki kasa da ekran kartını yan takabilmene imkan sunuyor. Çok iyi duruyor, kesin dene bence aparat ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,269
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4
Geri