Çözüldü✓ 60 FPS'ten Fazlasını Alamıyorum

zapkinus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
5,455
Red Dead Redemption 2'de ultra ayarlarda 100 FPS alıyordum. Makine Çeviri'nin Türkçe yamasını kurduktan sonra 50 civarı almaya başladım.
Dün Nvidia Control Panel'den sadece RDR2 için güç seçeneklerini değiştirdim.

Şu an hangi oyunu oynarsam oynayayım sabit 60-61 FPS alıyorum. (Gunfire Reborn, Valorant, RDR 2) Oyunlarda VSync açık değil, açık olsa dahi ekranım 300 Hz.

Bilgisayarımın özellikleri: R7 6800H, RTX 3060, 16 GB DDR5, WIN 11

Red Dead Redemption 2'de ultra ayarlarda 100 FPS alıyordum. Makine Çeviri'nin Türkçe yamasını kurduktan sonra 50 civarı almaya başladım.
Dün Nvidia Control Panel'den sadece RDR2 için güç seçeneklerini değiştirdim.

Şu an hangi oyunu oynarsam oynayayım sabit 60-61 FPS alıyorum. (Gunfire Reborn, Valorant, RDR 2) Oyunlarda VSync açık değil, açık olsa dahi ekranım 300 Hz.

Bilgisayarımın özellikleri: R7 6800H, RTX 3060, 16 GB DDR5, WIN 11
Kanka çoğu kişi bu sıkıntıyı çekiyor , türkçe yamanın kendisi biraz sıkıntılı her halde.

Oyunlar pencere modunda çalışıyorsa tam ekran, tam ekranda ise pencere moduna almayı denesene.
Hiçbir işe yaramadı.
Yamayı sildim, bir şey değişmedi.

Hiçbir işe yaramadı.
Yamayı sildim, bir şey değişmedi.
Kankam driver ların güncelliğini kontrol edebilirmisin, bende internette aynı sorunu yaşayan insanların bulduğu çözümleri sana aktarmaktan başka pek bir şey yapamam. Bazıları hiç bir işe yaramayabilir. Her hastalık aynı çözülmüyor ne yazık ki.

Kankam driver ların güncelliğini kontrol edebilirmisin, bende internette aynı sorunu yaşayan insanların bulduğu çözümleri sana aktarmaktan başka pek bir şey yapamam. Bazıları hiç bir işe yaramayabilir. Her hastalık aynı çözülmüyor ne yazık ki.
Nasıl kontrol edeceğim?
Win Update'e girdiğimde sadece Win11 güncelleştirme önizlemesi var, başka bir şey yok.

temiz çozüm format

Sistem geri yüklemeden pc yi eski tarihe yükle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,756
Üyeler
189,715
Son üye
Yunus _Limit
Geri