Okula Dövme İle Gitmek Yasak Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,558
Arkadaşlar Selam Haftasonu Kulağımı Deldirecem Ve Küpe Takacam Ama Bunun Okulda Yasak Olduğunu Biliyorum Hoca Başka Bir Arkadaşa Kızıyordu Ama Ben O YüzdenOkulda Takmicam Ama Koluma Bir Yandan'da Atatürk'ün İmzasını Yaptırmak İstiyorum Bununla Okula Gitsem Sorun Olur Mu Sizce Hocalar Kızar Mı ?

atatürk imzası yaptır,kızan hoca olursa bana bildir,bende onlara kızacağım

Arkadaşlar Selam Haftasonu Kulağımı Deldirecem Ve Küpe Takacam Ama Bunun Okulda Yasak Olduğunu Biliyorum Hoca Başka Bir Arkadaşa Kızıyordu Ama Ben O YüzdenOkulda Takmicam Ama Koluma Bir Yandan'da Atatürk'ün İmzasını Yaptırmak İstiyorum Bununla Okula Gitsem Sorun Olur Mu Sizce Hocalar Kızar Mı ?
Kardeş hocanın görmice bi yere yaptırırısan sıkıntı çıkmaz

küpeye kesinlikle karşılar haberin olsun

Ergenlik çağı isteklerini dizginle dostum, ne dövme yaptırmayı ne de kulak deldirmeni önermem bi 5-6 yıl sonra anlarsın(kendi düşüncem yapma demiyorum sadece önermediğimi belirtiyorum) ayrıca ailen problem çıkartmıyorsa dövme için okul müdür veya yardımcısı bir şey yapamaz fakat küpeye izin vermezler devlet okulu ise, vakıf okullarında çok problem çıkartmıyorlar.

Atatürk imzası neden yaparsın ki çok saçma geliyor.

bide yaptırsan artık yaptırmış oluyorsun, kızsalar ne fayda edecek :) kolunu mu kes diyecekler... küpeyi okulda takma ama.

Ergenlik çağı isteklerini dizginle dostum, ne dövme yaptırmayı ne de kulak deldirmeni önermem bi 5-6 yıl sonra anlarsın(kendi düşüncem yapma demiyorum sadece önermediğimi belirtiyorum) ayrıca ailen problem çıkartmıyorsa dövme için okul müdür veya yardımcısı bir şey yapamaz fakat küpeye izin vermezler devlet okulu ise, vakıf okullarında çok problem çıkartmıyorlar.
devlet okulu ikincisi ailem özgürlükçü hiç birşeyime karışmazlar ve son olarak bu hayta bir kez geliyorum ve yaşım 16 ilerde bunları yapamicam ve herkes yapıyor denicem sadece

Vakıf okuluna gidiyorum orada da küpeye karışıyorlar. Hatta gördüğüm devletlere göre daha sıkılar bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,633
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo
Geri