Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

Ergenlik döneminde normal olmayan şey yok bana kalırsa, ne yaşanırsa normaldir :D

İstanbul çocukları iyi değil. Onlarla arkadaş olmam.
İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.

Normal bence. Bir süre sonra her zaman aynı şeyleri yapıyorsanız normaldir. Bende o dönemler kendimi sorgulamaya başlamıştım niye yaşıyorum neden varım diye. Genel olarak ruh halim üzgündü o zamanlar.

İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.
Hocam şimdi baktım liseli değilmişsiniz. Liseli sanarak tavsiyeler vermiştim. Bırak kütüphaneyi falan çık gez hafta içi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,025
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri