YusuF.68
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 129
Sıcaklıklar bilgiler felan fan dönüş hızları gibi seyler yazıyorHallettim. O dediğim uygulama ne işe yarıyor hocam?
Sıcaklıklar bilgiler felan fan dönüş hızları gibi seyler yazıyorHallettim. O dediğim uygulama ne işe yarıyor hocam?
Sen nasıl windows yükledin ben usb taktım ancak windows yükleme ekranına gelemiyorumSıcaklıklar bilgiler felan fan dönüş hızları gibi seyler yazıyor
Ben windows yükleyemedim usb yi taktım ancak görmüyor gibi sen nasıl yükledin biostamHallettim anakarta takmışız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam msi açar açmaz norton ve aida64 diye bir şey indirdi. Kurimmi bunları?
Biosa girdiginde ortada usb ler yazıyor takılı olan usbyi ilk başa getir f10 yap okeyleSen nasıl windows yükledin ben usb taktım ancak windows yükleme ekranına gelemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben windows yükleyemedim usb yi taktım ancak görmüyor gibi sen nasıl yükledin biostam
Bios güncel değil mi zaten?sistemi aldım windows kurulumunu yaptım bios güncelledim sıcaklık ekran kartı driver kurarken işlemci 100 derece oluyor yardımcı olabilecek var mı
ona dikkat etmedim hocamBios güncel değil mi zaten?
Bu win 11 pro key formattan sonrada çalışıyormuBenimde sistem bugün geldi şanslı olmalıyız ki sıkıntısız gelmiş ama bu kadar şanslı olmayabilirdik ekran kartını montajlı göndermek büyük hata. Reset switch e rgb fanları bağlayacaktım yapmama gerek kalmadı montajı yapan eleman benden önce davranmış reset tuşuna basarak modlar ve renkler arasında geçiş yapabiliyorsunuz bilginize. Flash bellek ile W11 pro yüklemekte zaten 20 dk mı almadı gayet pratik. Bios güncel olarak ve xmp profili devrede olarak geldi biosta yalnızca msi fast boot özelliğini açtım. W11 prosunu daha etkinleştirmemiş arkadaşlar buradan key satın alabilir. https://www.pazarama.com/microsoft-...G4iS9Q1YNRrU_JYu2aMtU4-jQxv8qCNkaApAaEALw_wcB whatsapp ile iletişime geçtim birkaç dakika içinde kod gönderdi ve sadece kod girerek etkinleştirdim öyle microsoft u arayıp etkinleştirmeme falan gerek olmadı. Herkese hayırlı olsun.
Kulaklık takınca duymuyorumValla benim kasa çok sesli çalışıyor ve adeta kafamı ......yor diyebilirim. Sesin kaynağı büyük oranda PSU pervanesi olabilir. Thermaltake fanları da çok beğenmedim onlar da Vento'nun fanlarına göre daha sesli ama asıl problem psu. Böyle olunca pek keyfim kalmadı haliyle.
Retail olmasıda önemli. Ben jet lisansdam alıcam sanırımBu win 11 pro key formattan sonrada çalışıyormu
Öndeki fanları diyorsan reset tuşuna basınca değişiyor.Sistem geldi kurdum her şey sorunsuz görünüyor fakat kasadaki arbg ışıkların renklerini değiştiremiyorum nasıl olacak bu?