Adam yönetici. Bir de adam, önüne gelen her şeye merdiven altı diye cahil tayfayı hedeflemiş. Dash ise kaosa tapan biri. Saçma sapan mesajları var. Hiçbir bilgisi yok bir şey hakkında.Hayır aynı durum, ikisinde de uygunsuz mesaj var ama sadece biri uyarı almış.
Arkadaşım açtığın konunun ne olduğunun farkındasın değil mi?Kuran okumakla her şey bilinmiyor. O zaman tüm bilim insanlarının kur-an ı okuması lâzımdı. Sadece konuşmak için konuşmayın Allah için
Öylesin, hiç bir şey bilmiyorsun aksi halde bu konuyu açmazdın.Bana bişe bilmiyorsun deyip kur-an oku diyen şahıs sensin
Söz konusu din olunca elhamdülillah muslumanim demesine biliyorsunuz ama iş o inandığınız dinin kitabını okumaya gelince yok ben okumayayım tanımadığım birisi bana anlatsınBana bişe bilmiyorsun deyip kur-an oku diyen şahıs sensin
Forum bilmediğin şeyleri/ teknik sorunların çözümünü insanlara sormak çözüm aramak içindir. Ama tabi amaçsız şekilde buraya gelen şahıslar bunu anlayamaz.Öylesin, hiç bir şey bilmiyorsun aksi halde bu konuyu açmazdın.
Ee başımızdaki herkesin bizi aşşağılama hakkı mı var?Adam yönetici. Bir de adam, önüne gelen her şeye merdiven altı diye cahil tayfayı hedeflemiş. Dash ise kaosa tapan biri. Saçma sapan mesajları var. Hiçbir bilgisi yok bir şey hakkında.
Sen ne anlatıyon lan! Okuycak zaman mı var! Allah'a şükür dua öğreniyorum (baya bir zamandır saldım yalan olmasın)Söz konusu din olunca elhamdülillah muslumanim demesine biliyorsunuz ama iş o inandığınız dinin kitabını okumaya gelince yok ben okumayayım tanımadığım birisi bana anlatsın
Sorgu melekleri yanına gelince durun bir dk forumda konu açayım onların cevabını göre size cevap vereyim dersin böyle devam etForum bilmediğin şeyleri/ teknik sorunların çözümünü insanlara sormak çözüm aramak içindir. Ama tabi amaçsız şekilde buraya gelen şahıslar bunu anlayamaz.
Mesaj sayısına arttırmak mı?Mesaj sayısı artırmak için boşa uğraşma. Bunlar emek değil.