Çözüldü✓ Ekran kartı aldım ama 98 derece!!!

konuyu okuyup gelenler : sıcak mı kanka yoooooo sogukk

Hocam gece gece kopartıyorsunuz ya
😅
Valla sıcaklık konusunda takıntım var biraz. Ekranda 98 derece görünce hele de yeni gelen bir kartta...

6600XT yi cidden çok ağır oyunlar hariç 1800MHz de kullanıyorum, büyük ihtimalle bu kartın da hızını kısarım biraz ama bu hali bile normal sayılıyorsa iyi.

Valla sıcaklık konusunda takıntım var biraz. Ekranda 98 derece görünce hele de yeni gelen bir kartta...

6600XT yi cidden çok ağır oyunlar hariç 1800MHz de kullanıyorum, büyük ihtimalle bu kartın da hızını kısarım biraz ama bu hali bile normal sayılıyorsa iyi.
Benden daha iyi bilenler iyi diyor hocam

Hotspot için normal kabul ediliyor bendeki 6800 XT de 90-95 arası.

Kartın sıcaklığını göstermedi ki. Devlet sırrı gibi saklıyor. Hotspot/Tjunk sıcaklığı ayrı kartın genel sıcaklığı ayrı.
Kardeş furmark değeri nedir ?
Elimde fotoğraf yok olsa çoktan atmıştım zaten. Yarın ayrıntılı olarak tüm testleri yapacağım o zaman değerler normal mi diye foruma da konu açarım.

Bu arada özellikle VRAM zorlayan bir test var mı? Kart mining çıkması mı onu da anlamaya çalışacağım.

Kartın sıcaklığını göstermedi ki. Devlet sırrı gibi saklıyor. Hotspot/Tjunk sıcaklığı ayrı kartın genel sıcaklığı ayrı.

Sende ne zorluyorsun. :D Adamı engelle, geç. Normal diyoruz hala uğraştırıyor yok değil diye. :D Yansın isterse bana ne. :D En gıcık olduğum tiptir. Konu açıp yardım isteyip de çözümleri dinlemeyen kişiler. :D

Hotspot değil GPU sıcaklığı önemlidir. Ona bakman lazım.

yeni geldim, hotspot mu 98 miş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,981
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri