feritmusaoz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 725
Arkadaşlar rdr2 yi almazsam çok içimde kalacak ama sonuç olarak bir oyun ve 400 tl vermek istemiyorum beni ikna eder misiniz almam için 
AlmaArkadaşlar rdr2 yi almazsam çok içimde kalacak ama sonuç olarak bir oyun ve 400 TL vermek istemiyorum beni ikna eder misiniz almam için![]()
micahın sarı saçları mavi gözleri için alınırArkadaşlar rdr2 yi almazsam çok içimde kalacak ama sonuç olarak bir oyun ve 400 TL vermek istemiyorum beni ikna eder misiniz almam için![]()
ne alma olm oyun çok iyi
2 İskender yiyeceğime RDR2 alır 100 saat kafama göre takılırım. Al gitsin.Arkadaşlar rdr2 yi almazsam çok içimde kalacak ama sonuç olarak bir oyun ve 400 TL vermek istemiyorum beni ikna eder misiniz almam için![]()
almazsan pişman olursunArkadaşlar rdr2 yi almazsam çok içimde kalacak ama sonuç olarak bir oyun ve 400 TL vermek istemiyorum beni ikna eder misiniz almam için![]()
Demi ya bayram da toplamıştım zaten vereyim gitsin2 İskender yiyeceğime RDR2 alır 100 saat kafama göre takılırım. Al gitsin.
Haklısınız hocam yarın alıcam direkRDR2 yi alıyorsun ve hem bilgisayarını hem kendini şenlendiriyorsun. Bilgisayar az oyun açsın, pc toplayıp minecraft,csgo, valo felan oynuyorsunuz deli ediyorsunuz. Koy şuraya RDR 2 yi bass 400tl yi her gün değer kaybediyo zaten para ae.