Öneri Bütçeme göre ekran kartı önerisi

Emirdd

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Merhaba, son dönemlerde ekran kartı fiyatları maalesef çok fazla arttı şuanda 10000 tl gibi bir bütçem var hangi kartı almak saha mantıklı olur uzun süre kullanmak istiyorum. Önerisi olanlar söylerse çok sevinirim . Aklımda 4060 ve rx6700xt var ikiside aynı fiyat başka önerisi olan varsa yazabilir şimdiden teşekkürler.

nedir bu sıfır sevdası ben xlr8 4070ti 20500 olmasa gidip 2.el garantili 3090 alacaktım

hocam illa sıfır olacaksa bence rx6700xt alın performans olarak neredeyse başa başlar ama ileriye yönelik bir sistem istiyorsanız en az 12gb vram lazım

nedir bu sıfır sevdası ben xlr8 4070ti 20500 olmasa gidip 2.el garantili 3090 alacaktım
Ekran kartlarının çoğu madencilikte kullanıldı arkadaşım 2. El aldı garantili ekran kartı bozuldu garantiye yolladı miningte kullanıldığı tespit edildiği içün garanti dışı kaldı yani 0 sevdası değil paramı çöpe atma ihtimalini en aza indirme çabası.

Ekran kartlarının çoğu madencilikte kullanıldı arkadaşım 2. El aldı garantili ekran kartı bozuldu garantiye yolladı miningte kullanıldığı tespit edildiği içün garanti dışı kaldı yani 0 sevdası değil paramı çöpe atma ihtimalini en aza indirme çabası.
orası öyle doğru zaten temizlere bakacaksın furmark değerleri düzgün olanlara

Garanti sizi başından savmıştır bu arada, miningi kartta ciddi bir belirti yoksa hiçbir servis anlayamaz.

Hocam hiç bilmiyorum link atabiliyorsanız atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sistemin, işlemcin nedir ?

dolap tarzı uygulamalarda iade vs oluyor oralardan yüksek puanlı satıcılardan almak mantıklı veya referans olan facebook gruplarındaki satıcılardan almak

Hocam Rx 6650 Öneririm Hem Rtx 3060 dan Daha Ucuz Hemde Performansta Çok Çok Daha Üstün..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,124
Üyeler
184,581
Son üye
MergenX
Geri