Turabi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,176
Hocaya kalıyor bu işler. Benzer bir iş başımıza geldi ufak bir hatada oradaki herkes "geçir ya" demesine rağmen bıraktı adam. Olabiliyor yani sonraki sınava bak senParalel parkta böyle park ettim ve beni bıraktı sınav hocam ısrar etti bunu geçiriyorlar diye yine de bıraktı
dostum dediğim gibi hocanın vicdanına kalmış park konusunda hassaslar sağ ön ve arka değmeli senin sağ resmen dışında ön azcık ucundan değmiş bir dahakine daha iyisini yapmaya çalışırsın geçmiş olsunDostum normalde bunu geçiriyorlarmış
Ön tekerde sorun yok ama arka teker sanki milimetrik bir farkla değmemiş diye görüyorum. Tolerans gösterilebilir bence ama kurala bakarsak geçersiz. Bu kadar ince bir farktan gitmesi de talihsizlik olmuş. Ben de ilk denemem de alamamıştım 2. de geçmiştim. Bir sonrakinde şüpheye mahal vermeyecek şekilde yaparsın ehliyeti alırsın dert etme.Paralel parkta böyle park ettim ve beni bıraktı sınav hocam ısrar etti bunu geçiriyorlar diye yine de bıraktı
Vallahi bilmiyorum hocam artık az bi para da değil yaniÖn tekerde sorun yok ama arka teker sanki milimetrik bir farkla değmemiş diye görüyorum. Tolerans gösterilebilir bence ama kurala bakarsak geçersiz. Bu kadar ince bir farktan gitmesi de talihsizlik olmuş. Ben de ilk denemem de alamamıştım 2. de geçmiştim. Bir sonrakinde şüpheye mahal vermeyecek şekilde yaparsın ehliyeti alırsın dert etme.