- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll
boyutu kafaya takmıyosan net se 2Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll
1 i yanlışlıkla yazdım1bin TL ne kadar oluyor?
Teşekkürler hocam açıklayıcı bir yorum olduXS Max, kamera, panel, ekran orani, sogutma ve pil olarak daha iyi. SE2 ise fazladan 1 veya 2 yil guncelleme alacak, bunun yani sira CPU ve GPU'da daha guclu olan SoC'u var.
Benim tavsiyem XS Max alman yonunde, her halukarda daha iyi deneyim yasatir.
XS max her türlü alır bence. SE alsan pili az gider, ekran ufak düzgün oyun oynanmaz, ekran zaten kalitesiz. 1K farkı da depolama farkına say.Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll
Hocam siz burdan Baska bir foruma üyemisiniz tanıdık geldi profil fotonuzXS Max, kamera, panel, ekran orani, sogutma ve pil olarak daha iyi. SE2 ise fazladan 1 veya 2 yil guncelleme alacak, bunun yani sira CPU ve GPU'da daha guclu olan SoC'u var.
Benim tavsiyem XS Max alman yonunde, her halukarda daha iyi deneyim yasatir.
Ozaman kesin xs max Alicam oyun oynarken se2 ile batarya yetmeyeceği için zaten yanın powerbankda alırsam aynı fiyata gelicekXS max her türlü alır bence. SE alsan pili az gider, ekran ufak düzgün oyun oynanmaz, ekran zaten kalitesiz. 1K farkı da depolama farkına say.
SE nin tek avantajı 1 sene daha fazla güncelleme alacak olması.