esadcevikbas
80+
- Reaksiyon skoru
- 148
rx 500 serisi alınır mı? ne gibi sorunlarla karşılaşılır hakkında bilgi edinmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
nvidiacıyım nedense alışamıyorum şu amdnin ekran kartlarına işlemcide amd tamam okey ama ekran kartına gelince nvidia vazgeçilmezbence yavaş yavaş ömür sonlarına gelindi bence rx6600 alınılmalı 2. el
bu arada 8gb kartlarda mining li çıkma olaslığı var
hocam bana kalırsa işlemcide haklısınız ama ekran kartı konusunda çok iki ucunvidiacıyım nedense alışamıyorum şu amdnin ekran kartlarına işlemcide amd tamam okey ama ekran kartına gelince nvidia vazgeçilmez
ekran kartı mı alıcaksın bütçe ne kadarrx 500 serisi alınır mı? ne gibi sorunlarla karşılaşılır hakkında bilgi edinmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
en iyi rx 590 ya da 5700 xt falan alirsin. onlarinda fiyatlari 2500-300 lira oldugu icin hepsini bi kenara atip. GTX 1660Ti falan alabilirsinnvidiacıyım nedense alışamıyorum şu amdnin ekran kartlarına işlemcide amd tamam okey ama ekran kartına gelince nvidia vazgeçilmez
Allah izin verirse para biriktiriyorum 2.el bi sistem toplayıcam onun için bilgi ediniyorum teşekkürler param o zamanın şartları için neye yeterse fakat tahminim ya gtx 1060 6gb ya da gtx 1650 super vs olacak gibi bakalım hayırlısıhocam bana kalırsa işlemcide haklısınız ama ekran kartı konusunda çok iki ucudeğnek gibi amd de sorunlar var nvidia ise az vram ve çok para alıyor
yok şuanda değil genel bilgi için sordum teşekkür ederimekran kartı mı alıcaksın bütçe ne kadar
1660 ti veya super felanmı yoksa amd mi acaba ?en iyi rx 590 ya da 5700 xt falan alirsin. onlarinda fiyatlari 2500-300 lira oldugu icin hepsini bi kenara atip. GTX 1660Ti falan alabilirsin
hocam bence o 2. elde rx6600 en mantıklısı performans açısından her ne kadar sevmesenizdeAllah izin verirse para biriktiriyorum 2.el bi sistem toplayıcam onun için bilgi ediniyorum teşekkürler param o zamanın şartları için neye yeterse fakat tahminim ya gtx 1060 6gb ya da gtx 1650 super vs olacak gibi bakalım hayırlısı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok şuanda değil genel bilgi için sordum teşekkür ederim
1660 ti veya super felanmı yoksa amd mi acaba ?
hocam bu arada 3500x nasılhocam bana kalırsa işlemcide haklısınız ama ekran kartı konusunda çok iki ucudeğnek gibi amd de sorunlar var nvidia ise az vram ve çok para alıyor
o kadar büyük ihtimalle çıkamam çünkü alırsam hazır olarak almayı planlıyorum ayrı ayrı uğraşamam gibihocam bence o 2. elde rx6600 en mantıklısı performans açısından her ne kadar sevmesenizde
rx 500 sersi ve gtx 1050ti falan bakarsan onları alacağına apu sistem alAllah izin verirse para biriktiriyorum 2.el bi sistem toplayıcam onun için bilgi ediniyorum teşekkürler param o zamanın şartları için neye yeterse fakat tahminim ya gtx 1060 6gb ya da gtx 1650 super vs olacak gibi bakalım hayırlısı
yok şuanda değil genel bilgi için sordum teşekkür ederim
1660 ti veya super felanmı yoksa amd mi acaba ?
hocam iyi güzelde 3060 ti da pek gitmiyor ya aslında pek sorun olmuyor bi bazen darboğaz yüzünden 1 sn lik takılma oluyor bi o rahatsız ediyorhocam bu arada 3500x nasıl
o kadar büyük ihtimalle çıkamam çünkü alırsam hazır olarak almayı planlıyorum ayrı ayrı uğraşamam gibi
anladım 3500x i pek duymadım ve görmedim de sorayım dedim teşekkürlerhocam iyi güzelde 3060 ti da pek gitmiyor ya aslında pek sorun olmuyor bi bazen darboğaz yüzünden 1 sn lik takılma oluyor bi o rahatsız ediyor
birde 6 iş çekirdeği var bence 3600 almaya çalışın
1650 içinde mi aynısı ?rx 500 sersi ve gtx 1050ti falan bakarsan onları alacağına apu sistem al