Aşırı derecede unutkanlık için nereye gidilmeli ne yapılmalı

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar son 2 yıldır kafamda bir problem var aşırı derecede unutuyorum her şeyi ama aklınıza gelebilecek her şeyi. Oyun oynayacağım PC'yi açıyorum,ben ne yapacaktım diyorum video faalan izliyorum ama Max 30sn sürüyor ama bu iyi senaryo biri bana bir şey diyor 2 sn Max 4 sn içinde gidiyor kafamdan bazen unutuyorum bazen tamamen siliniyor sanki hiç yaşanamamış bana öyle bir şey dememiş gibi kısaca böyle şeyler için ne yapmam kime gitmem lazım.

Arkadaşlar son 2 yıldır kafamda bir problem var aşırı derecede unutuyorum her şeyi ama aklınıza gelebilecek her şeyi. Oyun oynayacağım PC'yi açıyorum,ben ne yapacaktım diyorum video faalan izliyorum ama Max 30sn sürüyor ama bu iyi senaryo biri bana bir şey diyor 2 sn Max 4 sn içinde gidiyor kafamdan bazen unutuyorum bazen tamamen siliniyor sanki hiç yaşanamamış bana öyle bir şey dememiş gibi kısaca böyle şeyler için ne yapmam kime gitmem lazım.
Vücudundaki tüm değerleri kontrol ettir vitaminlerin çok düşük olabilir
Şeker veya hazır ürünü çok yiyorsan yeme mümkün olduğu kadar azalt
Spor yapmaya başlayabilirsin
Kitap okumaya başla

yaş kaç bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nörolog ve psikiyatri servisine gözükmeni tavsiye ederim. Alzheimer evrelerine benziyor ama doktora görünmenizde fayda var umarım vitamin kaynaklıdır.

Vücudundaki tüm değerleri kontrol ettir vitaminlerin çok düşük olabilir
Şeker veya hazır ürünü çok yiyorsan yeme mümkün olduğu kadar azalt
Spor yapmaya başlayabilirsin
Kitap okumaya başla
Acilden bakıyorlar mı öyle isteyince değerlere.
yaş kaç bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nörolog ve psikiyatri servisine gözükmeni tavsiye ederim. Alzheimer evrelerine benziyor ama doktora görünmenizde fayda var umarım vitamin kaynaklıdır.
alzheimer için yaşım genç 23 yaşındayım daha umarım değildir. Stre ya da vitamin kaynaklıdır diye düşünüyorum.

alzheimer için yaşım genç 23 yaşındayım daha umarım değildir. Stre ya da vitamin kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Yaşın genç ama olmayacak bir şey değil maalesef. Klinikten randevu falan alman lazım acil bakmaz bir de her hastahanede o bölüm bulunmaz

B12 eksikliğinden olabilir bende de var

Dostum en basiti git sağlık ocağına kan testi yaptır, tabi tam teşekküllü hastane varsa oraya gitmelisin. Hafife almamalısın, geçmiş olsun.😇

B12'ni ölçtürebiliyorsun diye hatırlıyorum. Doktora görün.

Aynı sorun var bende de var, b12 hapları kullandım işe yaramadı.

B12 takviyesi mi deniyordu o zımbırtıdan alırsanız biraz daha iyi olabilirsiniz, belki...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri