Yolda para buldum ne yapmalıyım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Köy gibi bir yerden ilçeye bisiklet ile gidiyordum. Yolun sağından firat nehri geçiyor. Yerde 100 tl var burada ev falan yok baya otoyol yani. Sahibi olsa verecem. Almasam 15-20dk içerisinde para nehire uçacak güzel ülkemin değersiz 100 tl si boşa gidecek. Şimdi ne yapmalıyım

Köy gibi bir yerden ilçeye bisiklet ile gidiyordum. Yolun sağından firat nehri geçiyor. Yerde 100 TL var burada ev falan yok baya otoyol yani. Sahibi olsa verecem. Almasam 15-20dk içerisinde para nehire uçacak güzel ülkemin değersiz 100 TL si boşa gidecek. Şimdi ne yapmalıyım
Esecen gardaş.

Yarısını İHH'ya bağışla

at cebe usta

Köy gibi bir yerden ilçeye bisiklet ile gidiyordum. Yolun sağından firat nehri geçiyor. Yerde 100 TL var burada ev falan yok baya otoyol yani. Sahibi olsa verecem. Almasam 15-20dk içerisinde para nehire uçacak güzel ülkemin değersiz 100 TL si boşa gidecek. Şimdi ne yapmalıyım
al 2 paket kısa parlement ciğerlerin bayram etsin

Yak daha hayırlı.

Geri