Monitör bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor

verxexe

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum etkinleştir diyorum düzelmiyor devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir yaptığımda düzeliyor.

kanka bilgisayar içerisinde virüs olma ihtimali veya ekran kartında bir sıkıntın olabilir
çok fazla kurcalamadan tanıdığın bilgili bir kişiye danışmanı öneririm

Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum etkinleştir diyorum düzelmiyor devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir yaptığımda düzeliyor.
Aynı sorunu yaşadım no Signal yazısı çıkıyor du ve priz değiştirerek çözüme ulaştım. Hatta ekran kartını garantiye bile yolladım ama sorun kullandığım adi uzatma kablosudaymış. İstersen bir dene

ekran kartın amdmi?

Aynı sorunu yaşadım no Signal yazısı çıkıyor du ve priz değiştirerek çözüme ulaştım. Hatta ekran kartını garantiye bile yolladım ama sorun kullandığım adi uzatma kablosudaymış. İstersen bir dene
Hocam aldığınız kablonun linkini atabilme şansınız mı? Eğer internetten almadıysanız markasını söyleyebilirseniz.

evet amd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet amd o nedir
hocam uyarı gelmiyorsa pc açılınca wattman değildir

Hocam aldığınız kablonun linkini atabilme şansınız mı? Eğer internetten almadıysanız markasını söyleyebilirseniz.
hocam ilk başta ddu ile driverleri silip pro driver sürümünü yükleyip deneyin. ekran kartınız neydi bu arada marka model?

Hocam bir anda ekran gidiyor no signal yazısı çıkıyor reset tuşuna basıyorum açtığımda ekran kartı devre dışı kalmış oluyor etkinleştiriyorum olmuyor devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdiğimde düzeliyor. Aynı sorun 3 kere yaşandı.

hocam ilk başta ddu ile driverleri silip pro driver sürümünü yükleyip deneyin. ekran kartınız neydi bu arada marka model?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,500
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri