Rx6600 sistem aldım!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem görüşler sana batıyo , yorumları kaldıramıyosun niye konu açıyosun aldığın gibi kullan
Yaşa be hocam! Her daima ARKANDAYIZ!

güzel fiyata almışsın sitede seni örnek gösterebiliriz nasıl silkelendim diye :kekw:

Knk özelleştirmeden 12 k ya bulunuyor o kasa
Senin dediğin kasa şuan daha pahalanmış aynı fiyat olmuş ve kasa görünümü ve soğutması kötü ben 5600 işlemciye 1700tl fark sen 2000tl benim SSD çok iyi adata 850 iken sen 170tl farkla ADATA 750 ?
Yav reis bir şey sorucam site admini falanmısın aw 30 kişi kötü diyor sen hala iyi diyorsun ben desem neyse bir kişi dese neyse de 30 kişi de mal olamaz herhalde
kötü değil ama ucuz da değil bence ben ne ucuza aldım nede kazık yedim hocam bu arada sistem geldi çok iyi hiçbir sıknıtı çıkmadı sistem 16bin tl normalde çoğu kişi amd 5500 sanıyor galibe birde 500gb ssd sanıyor ve monitrösüz sanıyor olabilir

monitörsüzse sıkıntı olmaz benim için 1500tl kazık bir şey değil sen şuan 1500tl günde bile harcaya biliryorsun 5-4bin tl kazık yeseydim o zaman yağlı yağlı :D

Senin dediğin kasa şuan daha pahalanmış aynı fiyat olmuş ve kasa görünümü ve soğutması kötü ben 5600 işlemciye 1700tl fark sen 2000tl benim SSD çok iyi adata 850 iken sen 170tl farkla

kötü değil ama ucuz da değil bence ben ne ucuza aldım nede kazık yedim hocam bu arada sistem geldi çok iyi hiçbir sıknıtı çıkmadı sistem 16bin TL normalde çoğu kişi amd 5500 sanıyor galibe birde 500gb ssd sanıyor ve monitrösüz sanıyor olabilir
Birkaç hafta önce sınıf arkadaşım beni dinlemedi gitti 2070+5600x 2.el berbat parçalardan oluşan sisteme 17k verdi. Kendini avutuyor seninki de aynı mantık

Gencerde 15.3kya 6650xt varken ben almazdım bunu
den alabilirsin ama kanka o modeli ben şuan daha çok kötüleyebilirim ama aldım sonuçta dolara zam gelirse gene ben kurtulcam bu arada gençer gaming kargoları gerçekten geç gönderiyorlar çok şikayet varmış benimki 1 günde geldi

Madem görüşler sana batıyo , yorumları kaldıramıyosun niye konu açıyosun aldığın gibi kullan
bana konular batmıyor kanka mesela neden kazık felan açıklama yapın 1500-1000tl kazık yemişsin felan söyleyin mesela şu kasayı aldım nasıl
: kanka kazık yemişsin yaa sen
neden
: kanka kazık yemişsin yaa yağlı yağlı

6600 iyide yediğiniz kazık daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Birkaç hafta önce sınıf arkadaşım beni dinlemedi gitti 2070+5600x 2.el berbat parçalardan oluşan sisteme 17k verdi. Kendini avutuyor seninki de aynı mantık
kanka senle aynı fikirde olanları beğeniyorsun benim nerdeyse hepsine gülmüşsün kendini bir şey sanıyor bende sanmıyorum ondan sonra sen kendini ne saıyorsun deme kanka bende sizin o rx6650 sitemi 13bin tl gençer sistemi biliyorum bazı nedenlerden dolayı onları bilerek almadım

Avutma çabası aynı
kanka sebep istiyorum o kadar ?

6600 iyide yediğiniz kazık daha iyi
kaç tl mesela kazık ?

kanka senle aynı fikirde olanları beğeniyorsun benim nerdeyse hepsine gülmüşsün kendini bir şey sanıyor bende sanmıyorum ondan sonra sen kendini ne saıyorsun deme kanka bende sizin o rx6650 sitemi 13bin TL gençer sistemi biliyorum bazı nedenlerden dolayı onları bilerek almadım

kanka sebep istiyorum o kadar ?
Soğuk su iç

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,047
Üyeler
184,376