Macun değişimi sonrası ısınan ekran kartı

Reaksiyon skoru
1
Ekran kartım furmarkta 83-4 dereceyi görüyordu forumlarda macun değişimini önerdiler
https://ty.gl/1jeni7313z bu macunu alıp karta sürdüm ama sıcaklık değerleri çok arttı önceden uzun süre yapmama rağmen 83 geçmiyordu şuan 2 dakika olmadan 86-87 dreceleri görüyor
Ekran kartı modelim gigabyte aorus master 3070
Kenarlarda taşmış gibi gözükenler eski macundan kalma onları ıslak mendille almaya çekindim ondan mı kaynaklı acaba

Ekler

• IMG_0732.jpeg
    IMG_0732.jpeg
    2.5 MB · Hit: 180
  • IMG_0733.jpeg
    IMG_0733.jpeg
    2.1 MB · Hit: 156
hocam aynı sıcaklık sorunu bende de var. asus tuf gamıng 3070 yük altında 85-86 derecelere cıkıyor. 2.5 yıldır macun değişmedim servvise vereceğim umarım azalır. cözüm bulursan yazarsan sevinirm

termal macunun amacı çip ile metal plaka arasında boşuk kalırsa diye o boşluğu doldurmak. nutella gibi sürülmez.

Bakırın üstündekini sil zatn Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 20 kere kartıma sürdüm ilk defa bu kadr eli bol gördüm hocam xksbd
Bakırın üstündekini sildim daha hızlı arttı sıcaklık
88 gördü
Acaba macun mu sahte vidaların hepsini de eşit sıktığıma eminim

Ekran kartım furmarkta 83-4 dereceyi görüyordu forumlarda macun değişimini önerdiler
https://ty.gl/1jeni7313z bu macunu alıp karta sürdüm ama sıcaklık değerleri çok arttı önceden uzun süre yapmama rağmen 83 geçmiyordu şuan 2 dakika olmadan 86-87 dreceleri görüyor
Ekran kartı modelim gigabyte aorus master 3070
Kenarlarda taşmış gibi gözükenler eski macundan kalma onları ıslak mendille almaya çekindim ondan mı kaynaklı acaba

o değerleri görmen imkansız gibi bir şey, kolonya veya her hangi saf alkolle temiz kuru bez ile orayı iyice temizle ve sadece chipini üstüne spatula ile yayarak macun sür bloğa sürme ondan sonra vidaları saglam sık

Eski macunu silmeden yeni macun mu sürdün?

Bakırın üstündekini sildim daha hızlı arttı sıcaklık
88 gördü
Acaba macun mu sahte vidaların hepsini de eşit sıktığıma eminim
Hocam benim 6 yıldan fazla Minig görmüş RX 470 kartım var tek fanını sinirden kırdığım o bile max 74 görüyor naptın bu karta gözünü seveyim.d ( macun ne kullandın dersen maxtor CTG 8)

o değerleri görmen imkansız gibi bir şey, kolonya veya her hangi saf alkolle temiz kuru bez ile orayı iyice temizle ve sadece chipini üstüne spatula ile yayarak macun sür bloğa sürme ondan sonra vidaları saglam sık
Elimde başka macun kalmadı şimdi tekrar açıp mı temizleyeyim bloğu bu sefer de macun azalmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk sana çakma mi sattılar anlamadım ki .d
Ben de onu düşündüm de çözemedim bir türlü bildiğim kadarıyla bu modelin soğutması da iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri