Rog markadan dolayı mı pahalı neden aralarında 3 4 k varŞöyle söyliyim allienware panel olarak daha iyi ayrıca yetkili servis olayı dell tarafında bambaşka mükemmel hizmet veriyor.
Şöyle dell mesela 3 yıl garanti veriyor ve birebir değişim şekilde onarım yapmıyor ama rogda direk panel onarım görüyor ve 2 yıl bu bile artıdır onun dışında çok fazla farkı yok diyebilirim ama bence eğer paranız varsa allienware alın.Rog markadan dolayı mı pahalı neden aralarında 3 4 k var
anlamadım hocam dell 1e1 değişim yapmıyor mu?Şöyle dell mesela 3 yıl garanti veriyor ve birebir değişim şekilde onarım yapmıyor ama rogda direk panel onarım görüyor ve 2 yıl bu bile artıdır onun dışında çok fazla farkı yok diyebilirim ama bence eğer paranız varsa allienware alın.
Zaten 1 e 1 değişimi yapan dell. Asus duruma bağlı birebir yapıyor ama genelde panel onarım görür ve ilerisi için bazen sorun yaşatabiliyor.anlamadım hocam dell 1e1 değişim yapmıyor mu?
Bir sorun olduğunda direk 1e1 değişim mi yapıyor del iyimiş. İtopyadan alayım ozaman. Asus tuf 280 ile 360 arasında kalmıştım almışken 3 k farkla 360 alıyım dedim tabi kasayıda yenilemem gerekecekZaten 1 e 1 değişimi yapan dell. Asus duruma bağlı birebir yapıyor ama genelde panel onarım görür ve ilerisi için bazen sorun yaşatabiliyor.
Dell monitörün kodunu söyler misiniz teyit edeyim.Bir sorun olduğunda direk 1e1 değişim mi yapıyor del iyimiş. İtopyadan alayım ozaman. Asus tuf 280 ile 360 arasında kalmıştım almışken 3 k farkla 360 alıyım dedim tabi kasayıda yenilemem gerekecek![]()
Aw2523HFDell monitörün kodunu söyler misiniz teyit edeyim.
Hocam 2 hafta once Asus tuf gaming 280 hz aldım 1ms ips panel çok iyi asusun rog serisi pek önerilmedi yinede iyice araştır derimAsus tuf 280 hz ile 360 hz arasında kaldım.
280 hz ile 360 hz arasında 3 k var ama allienwareyi alırsam. Rogl 360 hz ile 280 hz arasındada 5 6 k civarı oynuyor. Rogla allienware arasında ne gibi fark var?
Vatanda 8800 TL Asus Dell en kötü 12.5k aradaki farka değer mi bilmemŞöyle dell mesela 3 yıl garanti veriyor ve birebir değişim şekilde onarım yapmıyor ama rogda direk panel onarım görüyor ve 2 yıl bu bile artıdır onun dışında çok fazla farkı yok diyebilirim ama bence eğer paranız varsa allienware alın.
3.500 tl farka 280 den 360 a geçmeye değer mi bilemedimHocam 2 hafta once Asus tuf gaming 280 hz aldım 1ms ips panel çok iyi asusun rog serisi pek önerilmedi yinede iyice araştır derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatanda 8800 TL Asus Dell en kötü 12.5k aradaki farka değer mi bilmem
Knk Hangi tür oyunlar oynayacaksın3.500 TL farka 280 den 360 a geçmeye değer mi bilemedim
Şuan cs2 bekliyorum harici Valorant Tft Apex ama cs2 bekliyom daha gelmediKnk Hangi tür oyunlar oynayacaksın