Yurtdışı telefon almak mantıklı mı ?

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,067
Şuan iphone xs 256gb kullanıyorum 12-13 bin TL'ye satıp 1 tane yd iphone 12 1 tane yd xs almak mantıklı mı ? e sim+normal simle 8 ay rahatça 12yi kullanırım kalan 4 ay da normal simle xs kullanırım gibi düşündüm fakat tek hat 2 ayrı yurtdışı telefon olunca dediğim şey yapılabiliyor mu yoksa illa diğerinin yurtiçi mi olması lazım ?

Dediğini yapabilirsin fakat ileride her yıl kullanım hakkını 1+1 yaparlarsa bunu göze alarak yap.

Dediğini yapabilirsin fakat ileride her yıl kullanım hakkını 1+1 yaparlarsa bunu göze alarak yap.
evet hocam korktuğum konu da o zaten 6+6ya geçilecek gibi bir söylenti dolaşıyor fakat %98 gerçekleşmeyecek malum sebeplerden. sizce 1+1 olursa değeri çok fazla düşer mi

evet hocam korktuğum konu da o zaten 6+6ya geçilecek gibi bir söylenti dolaşıyor fakat %98 gerçekleşmeyecek malum sebeplerden. sizce 1+1 olursa değeri çok fazla düşer mi
Tabi ki düşer. Satılmaz artık.

ikisini sattığım zaman tekrar en azından 256lık xs alabilsem yeter gözüyle bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri