ANNEME HEDİYE ALİCAM YARDİM LAZIM

Talhaxd

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
Merhaba öncelikle anneme hediye almak istiyorum aslında kendisine altın kolye yaptırmıştım sonrasında yanında ev alleti vb gibi bir şey daha almak istedim bunun için ne gibi bir ev aleti almalıyım bütçe olarak 2500-3000 arası bir param var yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler (kahve ve mikro dalga mevcud) aklıma airfryer var

Bı öneri var varmı iyi bir marka gibi

ben airfryer aldım hem kendi kullanıyor hem ben baya worth bisey

İnsan annesinin neyi seveceğini bilmez mi ayıp ayıp(!) :)

Ben olsam ekmek yapma makinası yada yoğurt yapma makinası alırdım. Nedense seviyor anneler ekmeği yada yoğurdu evde yapmayı.

Annem çalıştığından dolayı evde bişeyler yapmaya pek vakit bulamıyo bu yüzden hazır olraka direk alıp airfry da bişeyler yapabileceğini düşündüğüm için böyle bişey yapdin aslında başta evi temizlemeyle uğraşmamasi için robot süpürge alıcaktm sonra üstte anlattığım gibi isden sonra yemekle uğraşmamasi için arifry a döndüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarda arkadaşın attığı airfry da annem ve ben için çok büyük gibi geldi daha küçük olnlar olursa güzel olur

Merhaba öncelikle anneme hediye almak istiyorum aslında kendisine altın kolye yaptırmıştım sonrasında yanında ev alleti vb gibi bir şey daha almak istedim bunun için ne gibi bir ev aleti almalıyım bütçe olarak 2500-3000 arası bir param var yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler (kahve ve mikro dalga mevcud) aklıma airfryer var

Bu ürünü öneririm. Bunun en büyük farkı temizlenmesinin kolay olması. Tüm olarak çıktığı için daha pratik. Sulu yemekte yapabilir.

COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre Air Fryer XXL, Kare ve Çıkarılabilir Basket, 13 Fonksiyon, 100'den Fazla Tarif ve 11 Ön Ayar, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Siyah https://amzn.eu/d/hHHPDjw

2600e almistim, ara ara indirime giriyor
Memnunuz bu urunden, sen de dusunebilirsin

Bu benim kendi fikrim ama annenize hediye olarak iş yapacağı bişey almak yerine kendi için kullanacağı bir şey bakabilirsiniz. Ama tabi her annenin zevki farklıdır o yüzden net bişey diyemem. 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,468
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri